Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Farkındalık Ve Reklam Kampanyası

O3JECT

Farkındalık Ve Reklam Kampanyası Özel alan gelecekte değerli bir kaynak haline geleceği için, bu odayı tanımlama ve tasarlama ihtiyacının artması günümüzde önem arz etmektedir. O3JECT, bilinmeyen bir geleceğin estetik açıdan çekici bir hatırlatıcısı olarak musluk korumalı alanı üretmeye ve tanıtmaya kararlıdır. Faraday Kafesi prensibiyle inşa edilen el yapımı, kapalı ve iletken bir küp, kapsamlı bir kampanya tasarımıyla reklamı yapılan görünüşte ütopik bir odanın ikonik somutlaştırılmasını temsil ediyor.

Proje Adı : O3JECT, Tasarımcıların adı : Matthias Schneck, Müşterinin adı : O3JECT.

O3JECT Farkındalık Ve Reklam Kampanyası

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.