Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mektup Açacağı

Memento

Mektup Açacağı Her şey şükranla başlar. Meslekleri yansıtan bir dizi mektup açıcı: Memento sadece bir araç seti değil, aynı zamanda kullanıcının minnettarlığını ve duygularını ifade eden bir dizi nesnedir. Ürün semantiği ve farklı mesleklerin basit görüntüleri aracılığıyla, her Memento parçasının kullanıldığı tasarımlar ve benzersiz yollar kullanıcıya çeşitli içten deneyimler yaşatır.

Proje Adı : Memento, Tasarımcıların adı : Bryan Leung, Müşterinin adı : Bryan Leung.

Memento Mektup Açacağı

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.