Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis Iç Tasarımı

Yuli Design Studio

Ofis Iç Tasarımı Caddelerde her zaman dikey, yatay ve yanal yönlerde çok fazla dağınık tabela bulunur ve bunlar gerçek mimari çehreyi engeller. Bu, bu tür dış mekan dekoratif eşyalarının getirdiği efektleri iyileştirmek ve yükseltmek için tabela tahtalarının nasıl yeniden tanımlanacağını düşünmeyi teşvik ediyor. İç tasarım noktası, önceki düzeni ayrıştırmaktır. Doğal aydınlatma tanıtıldı. Bir çatı katı, yükseltilmiş alan tarafından inşa edilir. Merdivenlerin değiştirildiği yer. Merdivenlerin bulunduğu yeri değiştirmek dikey hareketlerin süresini kısaltır. Bu, eski sınırların dışında yeni bir olasılık yaratır.

Proje Adı : Yuli Design Studio, Tasarımcıların adı : Chiung Hui Fu, Müşterinin adı : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Ofis Iç Tasarımı

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.