Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Enstalasyonu

The Future Sees You

Sanat Enstalasyonu The Future Sees You, dünyanızın geleceğin düşünürleri, yenilikçileri, tasarımcıları ve sanatçıları olan genç yaratıcı yetişkin tarafından benimsenen iyimserliğin güzelliğini sunuyor. 5 seviyenin üzerindeki 30 pencereden yansıtılan dinamik bir görsel hikaye, gözler canlı bir renk spektrumuyla parlıyor ve bazen geceye güvenle bakarken kalabalığı takip ediyor gibi görünüyor. Bu gözlerle geleceği, düşünürü, yenilikçiyi, tasarımcıyı ve sanatçıyı, dünyayı değiştirecek yarının yaratıcılarını görüyorlar.

Proje Adı : The Future Sees You, Tasarımcıların adı : Beck Storer, Müşterinin adı : Billy Blue College of Design - Torrens University Australia.

The Future Sees You Sanat Enstalasyonu

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.