Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şarap Etiketleri

KannuNaUm

Şarap Etiketleri KannuNaUm şarap etiketlerinin tasarımı, geçmişlerini temsil edebilecek semboller aranarak elde edilen rafine ve minimal tarzı ile karakterize edilir. Uzun Ömür Diyarı'ndaki bağcıların toprakları, kültürü ve tutkusu bu iki koordineli etikete yoğunlaştırılmıştır. Her şey, 3D olarak dökülen altın tekniğiyle yapılmış asırlık asma tasarımıyla zenginleştirilmiştir. Bu şarapların tarihini ve onlarla birlikte doğduğu toprağın tarihini temsil eden bir ikonografi tasarımı, Sardinya'daki Yüzyıllar Ülkesi Ogliastra.

Proje Adı : KannuNaUm, Tasarımcıların adı : Giovanni Murgia, Müşterinin adı : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Şarap Etiketleri

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.