Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Salon

BeantoBar

Salon Bu tasarımın önemli bir unsuru, kullanılan malzemelerin çekiciliğini ortaya çıkarmaktı. Kullanılan ana malzeme, Japonya'daki ilk mağazalarında da kullanılan batı kırmızı sediriydi. Riki Watanabe, malzemeyi göstermenin bir yolu olarak, parçaları bir parke gibi tek tek üst üste yığarak mozaik bir deseni istifledi ve malzemelerin özünden eşit olmayan renklerden yararlanıldı. Riki Watanabe, aynı malzemeleri kullanmasına rağmen onları keserek bakış açılarına bağlı olarak ifadeleri başarıyla değiştirebildi.

Proje Adı : BeantoBar , Tasarımcıların adı : Riki Watanabe, Müşterinin adı : JOKE..

BeantoBar  Salon

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.