Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Otel

Aoxin Holiday

Otel Otel, tasarımı yerel şarap mağarasından esinlenen, şarabıyla tanınan bir şehir olan Sichuan Eyaleti, Luzhou'da yer almaktadır. Lobi, görsel bağlantısı ile mağara konseptini ve yerel kentsel dokuyu iç otele doğru genişleten ve böylece ayırt edici bir kültürel taşıyıcı oluşturan doğal mağaranın yeniden inşasıdır. Yolcunun otelde kalırken verdiği hislere değer veriyor ve aynı zamanda malzemenin dokusunun ve yaratılan atmosferin daha derin bir seviyede algılanabileceğini umuyoruz.

Proje Adı : Aoxin Holiday, Tasarımcıların adı : Shaun Lee, Müşterinin adı : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Otel

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.