Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kahve Seti

Riposo

Kahve Seti Bu hizmetin tasarımı, 20. yüzyılın başlarında Alman Bauhaus ve Rus avangardından iki okuldan esinlenmiştir. Kesin düz geometri ve iyi düşünülmüş işlevsellik, o zamanların manifestolarının ruhuna tam olarak karşılık gelir: "uygun olan güzeldir". Tasarımcı aynı zamanda modern trendleri takip ederek bu projede iki zıt malzemeyi bir araya getiriyor. Klasik beyaz süt porseleni mantardan yapılmış parlak kapaklarla tamamlanmaktadır. Tasarımın işlevselliği, basit, kullanışlı kulplar ve formun genel kullanılabilirliği ile desteklenir.

Proje Adı : Riposo, Tasarımcıların adı : Mikhail Chistiakov, Müşterinin adı : Altavolo.

Riposo Kahve Seti

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.