Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Dancing Pearls

Yüzük Denizin kükreyen dalgaları arasında dans eden inciler, okyanustan ve incilerden gelen ilhamın ürünü ve 3 boyutlu model bir yüzük. Bu yüzük, incilerin okyanusun kükreyen dalgaları arasındaki hareketini gerçekleştirmek için özel bir yapıya sahip altın ve renkli incilerin bir araya gelmesiyle tasarlanmıştır. Boru çapı, tasarımı modeli üretilebilir hale getirmek için yeterince sağlam kılan iyi bir boyutta seçilmiştir.

Kedi Yatağı

Catzz

Kedi Yatağı Catzz kedi yatağı tasarlanırken ilham, hem kedilerin hem de sahiplerinin ihtiyaçlarından alındı ve işlev, sadelik ve güzelliği bir araya getirme ihtiyacı vardı. Kedileri gözlemlerken, benzersiz geometrik özellikleri temiz ve tanınabilir forma ilham verdi. Bazı karakteristik davranış kalıpları (örneğin kulak hareketi) kedinin kullanıcı deneyimine dahil edildi. Ayrıca, sahipleri göz önünde bulundurarak amaç, kişiselleştirebilecekleri ve gururla sergileyebilecekleri bir mobilya parçası yaratmaktı. Üstelik kolay bakım sağlamak da önemliydi. Şık, geometrik tasarım ve modüler yapı tüm bunları mümkün kılar.

Eğlence Kulübü

Central Yosemite

Eğlence Kulübü Hayatın sadeliğine geri dönün, pencereden geçen güneş ışığı ve gölge çaprazlaşıyor. Genel mekana doğal lezzeti daha iyi yansıtmak için, günlük tasarımdan tam olarak yararlanın, basit ve şık, insani rahatlık, sanatsal alan atmosferini vurgulayın. Eşsiz bir mekansal ruh hali ile oryantal çekicilik tonu. Bu, iç mekanın başka bir ifadesidir, doğal, saf, değişkendir.

Kuru Çay Paketleme

SARISTI

Kuru Çay Paketleme Tasarım, canlı renklere sahip silindirik bir kaptır. Renk ve şekillerin yenilikçi ve aydınlatıcı kullanımı, SARISTI'nin bitkisel infüzyonlarını yansıtan uyumlu bir tasarım yaratır. Tasarımımızı farklı kılan, kuru çay paketlemesine modern bir dokunuş katabilme becerimizdir. Ambalajda kullanılan hayvanlar, insanların sıklıkla yaşadığı duyguları ve koşulları temsil eder. Örneğin Flamingo kuşları aşkı, Panda ayısı rahatlamayı temsil eder.

Zeytinyağı Ambalajı

Ionia

Zeytinyağı Ambalajı Eski Yunanlılar her zeytinyağlı amforayı (kabı) ayrı ayrı boyayıp tasarladıkları için bugün yapmaya karar verdiler! Bu eski sanatı ve geleneği, üretilen 2000 şişenin her birinin farklı desenlere sahip olduğu çağdaş ve modern bir üretimde canlandırdılar ve uyguladılar. Her şişe ayrı ayrı tasarlanmıştır. Klasik bir zeytinyağı mirasını kutlayan modern bir dokunuşla antik Yunan desenlerinden esinlenen benzersiz bir doğrusal tasarımdır. Bu bir kısır döngü değil; düz gelişen yaratıcı bir çizgidir. Her üretim hattı 2000 farklı tasarım oluşturur.

Markalaşma

1869 Principe Real

Markalaşma 1869 Principe Real, Lizbon'un en gözde yeri olan Principe Real'de bulunan bir Oda ve Kahvaltı tesisidir. Madonna bu mahalleden yeni bir ev satın aldı. Bu oda ve kahvaltı tesisi, 1869 tarihli eski bir sarayda yer alır ve eski cazibeyi çağdaş iç mekanlarla harmanlayarak lüks bir görünüm ve his verir. Bu markalaşmanın, bu benzersiz konaklamanın felsefesini yansıtmak için bu değerleri logosuna ve marka uygulamalarına dahil etmesi gerekiyordu. Bu, klasik bir yazı tipini harmanlayan, eski kapı numaralarını hatırlatan, modern tipografi ve L of Real'deki stilize edilmiş bir yatak simgesinin bir detayı ile sonuçlanır.