Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat

Supplement of Original

Sanat Nehir taşlarındaki beyaz damarlar, yüzeylerde rastgele desenlere yol açar. Bazı nehir taşlarının seçimi ve düzenlenmesi, bu desenleri Latin harfleri şeklinde sembollere dönüştürür. Taşlar yan yana doğru konumda olduğunda kelimeler ve cümleler bu şekilde oluşturulur. Dil ve iletişim ortaya çıkar ve işaretleri zaten orada olanın tamamlayıcısı olur.

Görsel Kimlik

Imagine

Görsel Kimlik Amaç, yoga pozlarından ilham alan şekil, renk ve tasarım tekniğini kullanmaktı. İç mekanı ve merkezi zarif bir şekilde tasarlamak, ziyaretçilere enerjilerini yenilemek için huzurlu bir deneyim sunuyor. Bu nedenle, logo tasarımı, çevrimiçi medya, grafik öğeleri ve ambalaj, merkezin ziyaretçilerinin merkezin sanatı ve tasarımı yoluyla harika bir iletişim deneyimi yaşamalarına yardımcı olması beklendiği gibi mükemmel bir görsel kimliğe sahip olmak için altın oranı takip ediyordu. Tasarımcı meditasyon deneyimini somutlaştırdı ve tasarımı yoga yaptı.

Elbise Askısı

Linap

Elbise Askısı Bu zarif elbise askısı, en büyük sorunlardan bazılarına çözümler sunar - dar yakalı elbise takma zorluğu, iç çamaşırı asma zorluğu ve dayanıklılık. Tasarımın ilhamı, sürekli ve dayanıklı olan ataştan geldi ve son şekillendirme ve malzeme seçimi bu sorunların çözümlerinden kaynaklanıyordu. Sonuç, son kullanıcının günlük hayatını kolaylaştıran harika bir ürün ve aynı zamanda bir butik mağazanın güzel bir aksesuarıdır.

Konut

House of Tubes

Konut Proje, 70'li yıllardan terkedilmiş iki bina ile şimdiki dönemin binalarının birleştirilmesi ve bunları birleştirmek için tasarlanan unsur havuz. 1.'si 5 kişilik bir ailenin konutu, 2.'si ise sanat müzesi olarak geniş alanları ve yüksek duvarları ile 300'den fazla kişiyi ağırlayabilen iki ana kullanım alanı olan bir projedir. Tasarım, şehrin ikonik dağı olan arka dağ şeklini kopyalar. Projede, duvarlara, zeminlere ve tavanlara yansıyan doğal ışıkla mekanların parlamasını sağlamak için projede açık tonlarda sadece 3 bitiş kullanılmıştır.

Sehpa

Sankao

Sehpa Japonca'da "üç yüzlü" olan Sankao sehpa, herhangi bir modern oturma odası alanının önemli bir karakteri olması amaçlanan zarif bir mobilya parçasıdır. Sankao, canlı bir varlık olarak büyüyen ve gelişen evrimsel bir konsepte dayanmaktadır. Malzeme seçimi yalnızca sürdürülebilir plantasyonlardan elde edilen masif ahşap olabilir. Sankao sehpa, en yüksek üretim teknolojisini geleneksel işçilikle eşit şekilde birleştirerek her bir parçayı benzersiz kılıyor. Sankao, İroko, meşe veya dişbudak gibi farklı masif ahşap türlerinde mevcuttur.

Tws Kulaklıklar

PaMu Nano

Tws Kulaklıklar PaMu Nano, genç kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış ve daha fazla senaryoya uygun "kulakta görünmez" kulaklıklar geliştiriyor. Tasarım, 5.000'den fazla kullanıcının kulak verisi optimizasyonuna dayanmaktadır ve son olarak, kulakların çoğunun, yan yatarken bile rahat olmasını sağlar. Şarj kutusunun yüzeyi, entegre paketleme teknolojisi aracılığıyla gösterge ışığını gizlemek için özel elastik bir bez kullanır. Manyetik emiş, kolay çalıştırmaya yardımcı olur. BT5.0, hızlı ve istikrarlı bir bağlantı sağlarken çalışmayı basitleştirir ve aptX codec bileşeni daha yüksek ses kalitesi sağlar. IPX6 Suya dayanıklılık.