Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Perakende İç Tasarım

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Perakende İç Tasarım Müşteri ürününü en iyi şekilde gösterebilmek için yaratıcı bir tasarım istemektedir. Hiveometrik ismi iki kelimeden oluşmaktadır, ‘hive’ (kovan) ve ‘geometrik’. Bu da ana temayı anlatmakta ve tasarımı gözümüzde canlandırmaktadır. Tasarım markanın ana ürününden esinlenilmiştir, petek şeklinde elektrik ocağı. Petek kümelerini andırır şekilde duvar ve tavan şekilleri düzgün çizgilerle kesintisiz bağlanmakta ve karmaşık şekiller oluşturmaktadır. Çizgiler narin ve düzgün olup, sonsuz hayal gücü ve yaratıcılığı sembolize eden ince ve çağdaş bir görünüm oluşturmaktadır.

Taşınabilir Pil kutusu

Parallel

Taşınabilir Pil kutusu Tıpkı iPhone 5 gibi Parallel de müşterilerini coşturmak için 2,500 mAh (1,7 misli fazla kullanım ömrü) sağlayan süper bir pil ile yola çıkmıştır. Bu IPhone’un olanaklarını tam ve sürekli kullanan müşteriler için çok uygun bir imkandır. Parallel tamamlayıcı sert bir polikarbonat kutusu olan ayrılabilir bir pildir. Daha fazla güce ihtiyacınız olduğunda kullanır, hafifletmek istediğinizde ayırırsınız. Elinize iyi oturması için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Ankastre bağlantı kablosu ve IPhone ile aynı boyutlarda olan 5 değişik renk koruyucu kutusu vardır.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom'da enjeksiyon teknolojisi ile üretilmiş antrenman ayakkabıları ve spor malzemeleri sergilenmektedir. Mekan enjeksiyon baskı kalıbı ile üretilmiş gibi durmaktadır. Mobilyalar bütünselliği korumak için enjeksiyon kalıbından çıkmış gibi görünmekteler. Tavanda bulunan iri dikiş izleri yoğun teknolojik görüntüyü yumuşatmaktadır.

Mücevher-Küpeler

Eclipse Hoop Earrings

Mücevher-Küpeler Bizleri yolumuzda duraklatan, davranışlarımızı sürekli olarak esir alan bir olay vardır. İnsanlığın en eski çağlarından beri güneş tutulmaları insanları şaşırtmıştır. Gökyüzünün aniden kararması ve güneşin bir leke ile kaplanması insanlarda korku, şüphe ve şaşkınlık yaratmıştır. Güneş tutulmasının hayret verici görüntüsü üzerimizde uzun süreli bir etki yaratır. 18 ayar altın ve pırlantalardan oluşan tutulma halkası küpeler 2012 yılı güneş tutulmasından esinlenerek tasarlanmıştır. Tasarım güneş ve ayın gizemli yapısını ve güzelliğini yakalamaya çalışmaktadır.

Yetiştirme Lambası

BB Little Garden

Yetiştirme Lambası Bu proje pişirme deneyiminize daha fazla duygu katacak bir yeni kullanıma destek sunmaktadır. BB Küçük Bahçe ısı yayan bir yetiştirme lambası olup mutfağınızdaki aromatik bitkilere farklı bir yerleşim sunmaktadır. Düzgün hatlara sahip gerçek bir minimalist eşyadır. İnce yapısı farklı ev içi mekanlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup, mutfaklara özel bir görünüm katacaktır. BB Küçük Bahçe bitkiler için bir taşıyıcı olup, temiz hatları onları öne çıkarmakta ve okuma kalitesini etkilememektedir.

Musluk

Amphora

Musluk Amfora serisi geçmişi geleceğe bağlamak için tasarlanmış olup, eski zamanların temel ve fonksiyonel formlarını yaşamak için bir fırsat sunmaktadır. Hayat kaynağımız olan suya ulaşmak o günlerde şimdi olduğu kadar kolay değildi. Musluğun alışılmadık formu yüzyıllar öncesinden gelmekte, fakat su tasarrufu sağlayan haznesi geleceği getirmektedir. Musluk eski zamanların sokak çeşmelerinin tasarımı ile banyolarınızı güzelleştirecektir.