Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kamusal Heykel

Bubble Forest

Kamusal Heykel Bubble Forest, aside dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış halka açık bir heykeldir. Heykelin güneş battığında muhteşem bir metamorfoza girmesini sağlayan programlanabilir RGB LED lambalarla aydınlatılır. Bitkilerin oksijen üretme kabiliyetinin bir yansıması olarak yaratıldı. Başlık ormanı, tek bir hava balonunu temsil eden küresel yapılar şeklinde kronlarla biten 18 çelik gövdeden / gövdeden oluşur. Kabarcık Ormanı, karasal bitki örtüsünün yanı sıra göllerin, denizlerin ve okyanusların dibinden bilinenleri ifade eder.

Marka Kimliği

Pride

Marka Kimliği Pride markasının tasarımını oluşturmak için ekip, hedef kitlenin çalışmasını çeşitli şekillerde kullandı. Ekip logo ve kurumsal kimliğin tasarımını yaparken, geometrik formların belirli psiko-tipler ve onların seçimi üzerindeki etkisi olan psiko-geometri kurallarını dikkate aldı. Ayrıca tasarım, izleyiciler arasında bazı duygular uyandırmış olmalı. İstenilen sonucu elde etmek için ekip, rengin bir kişi üzerindeki etkisinin kurallarını kullandı. Genel olarak, sonuç şirketin tüm ürünlerinin tasarımını etkilemiştir.

Ui Tasarımı

Moulin Rouge

Ui Tasarımı Bu proje, Paris'te Moulin Rouge'a hiç gitmemiş olmasına rağmen kendi cep telefonunu Moulin Rouge temasıyla dekore etmek isteyenler için tasarlandı. Temel amaç, gelişmiş bir dijital deneyim sunmaktır ve tüm tasarım faktörleri, Moulin Rouge'un ruh halini görselleştirmektir. Tüketiciler, ekrana basit bir dokunuşla tasarım ön ayarını ve favorilerindeki simgeleri özelleştirebilirler.

Kozmetik Ambalaj

Clive

Kozmetik Ambalaj Clive kozmetik ambalaj konsepti farklı olmak için doğdu. Jonathan sadece ortak ürünlerle başka bir kozmetik markası yaratmak istemedi. Kişisel bakım açısından inandığından daha fazla duyarlılık ve biraz daha fazlasını keşfetmeye kararlı olarak, bir ana hedefe hitap ediyor. Beden ve zihin arasındaki denge. Hawaii'den ilham alan tasarımıyla, tropikal yaprakların kombinasyonu, denizin tonu ve paketlerin dokunsal deneyimi, rahatlama ve huzur hissi veriyor. Bu kombinasyon, o mekanın deneyimini tasarıma taşımayı mümkün kılıyor.

Konsept Kitap Ve Afiş

PLANTS TRADE

Konsept Kitap Ve Afiş BİTKİ TİCARETİ, eğitim materyallerinden ziyade insan ve doğa arasında daha iyi bir ilişki kurmak için geliştirilmiş, yenilikçi ve sanatsal bir botanik örnekler dizisidir. Bitkiler Ticareti Konsept Kitabı, bu yaratıcı ürünü anlamanıza yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Ürünle birebir aynı boyutta tasarlanan kitapta sadece doğa fotoğrafları değil, doğanın bilgeliğinden ilham alan benzersiz grafikler de yer alıyor. Daha da ilginci, grafikler, tıpkı doğal bitkiler gibi her görüntünün rengi veya dokusu farklı olacak şekilde dikkatlice tipo baskı ile basılmıştır.

Poster

Cells

Poster 19 Temmuz 2017'de PIY, Avustralya'nın Melbourne şehrinde küçük bir bina inşa etti. 761 parçadan oluşan küçük bir kaledir ve ona "Hücreler" adını vermişlerdir. Düğümler, "Doğu Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Değişken raflar, çalışma ve ayakkabı rafları vb. Dahil olmak üzere, hepsi parçalanmış ve bir organizmaya yeniden birleştirilmiş ürünlerini bulacaksınız. Ve sonra, özgürce büyüme arzularını hissedeceksiniz.