Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Olay Aktivasyonu

Home

Olay Aktivasyonu Ev, kişinin kişisel evinin nostaljisini kucaklar ve eski ile yeninin bir birleşimidir. Vintage 1960 resimleri arka duvarı kaplıyor, küçük kişisel hatıralar ekran boyunca dağılmış durumda. Bu şeyler bir araya gelerek, tek bir hikaye olarak bir araya getirilmiş bir dizi halinde iç içe geçmiştir ve izleyicinin durduğu yerde beklemede bir mesaj ortaya çıkarır.

Sanat Enstalasyonu

The Future Sees You

Sanat Enstalasyonu The Future Sees You, dünyanızın geleceğin düşünürleri, yenilikçileri, tasarımcıları ve sanatçıları olan genç yaratıcı yetişkin tarafından benimsenen iyimserliğin güzelliğini sunuyor. 5 seviyenin üzerindeki 30 pencereden yansıtılan dinamik bir görsel hikaye, gözler canlı bir renk spektrumuyla parlıyor ve bazen geceye güvenle bakarken kalabalığı takip ediyor gibi görünüyor. Bu gözlerle geleceği, düşünürü, yenilikçiyi, tasarımcıyı ve sanatçıyı, dünyayı değiştirecek yarının yaratıcılarını görüyorlar.

Sigara Filtresi

X alarm

Sigara Filtresi X alarmı, sigara içenlerin bunu yaparken kendilerine ne yaptıklarını anlamalarını sağlayan bir alarmdır. Bu tasarım yeni nesil sigara filtreleridir. Bu tasarım, sigaraya karşı pahalı reklamların yerine geçebilir ve sigara içenlerin zihninde diğer olumsuz reklamlardan daha fazla etkiye sahiptir. her nefeste çizim daha net görünecek, böylece her nefeste kalbinizin koyulaştığını göreceksiniz ve size ne olduğunu anlayacaksınız.

Magnezyum Ambalaj

Kailani

Magnezyum Ambalaj Arome Ajansının Kailani ambalajı için grafik kimlik ve sanatsal çizgi üzerine çalışmaları minimal ve temiz tasarıma dayanmaktadır. Bu minimalizm, yalnızca tek bir bileşen olan magnezyum içeren ürünle uyumludur. Seçilen tipografi güçlü ve tiplidir. Tüketicilere canlılık ve enerji kazandıran hem magnezyum mineralinin gücünü hem de ürünün gücünü karakterize eder.

Bir Şişe Şarap

Gabriel Meffre

Bir Şişe Şarap Aroma, 80. yılını kutlayan koleksiyoner kasesi Gabriel Meffre'nin grafik kimliğini yaratıyor. Bir kadeh şarapla bir kadın tarafından grafiksel olarak sembolize edilen, zamanın 30'lu yıllarının karakteristik bir tasarımı üzerinde çalıştık. Kullanılan renkli plakalar, koleksiyonun kollektör tarafını vurgulamak için kabartma ve sıcak yaldız ile vurgulanmıştır.

Gıda Ambalajı

Chips BCBG

Gıda Ambalajı BCBG markasının yonga paketlerinin gerçekleştirilmesindeki zorluk, markanın evrenine uygun bir dizi paketleme gerçekleştirmekten ibaretti. Ambalajlar, cipslerin bu zanaatkar dokunuşuna ve kalemle çizilen karakterleri getiren hoş ve sempatik tarafa sahip olurken hem minimalist hem de modern olmalıydı. Aperatif, ambalajda hissedilmesi gereken keyifli bir andır.