Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Beslenme Çantası

The Portable

Beslenme Çantası Catering endüstrisi gelişiyor ve paket servis, modern insanlar için bir zorunluluk haline geldi. Aynı zamanda çok fazla çöp de üretildi. Yiyecekleri saklamak için kullanılan yemek kutularının çoğu geri dönüştürülebilir, ancak yemek kutularını paketlemek için kullanılan plastik torbalar gerçekten de geri dönüştürülemez. Plastik poşet kullanımını azaltmak için yemek kutusu ve plastiğin işlevleri yeni yemek kutuları tasarlamak için birleştirildi. Balya kutusu, parçasını taşıması kolay bir sapa dönüştürür ve birden fazla yemek kutusunu entegre ederek yemek kutularını paketlemek için plastik poşet kullanımını büyük ölçüde azaltır.

Tıraş Makinesi

Alpha Series

Tıraş Makinesi Alpha serisi, yüz bakımı için temel görevleri yerine getirebilen kompakt, yarı profesyonel bir tıraş makinesidir. Ayrıca güzel estetikle birleşen yenilikçi yaklaşımla hijyenik çözümler sunan bir ürün. Kolay kullanıcı etkileşimi ile birlikte sadelik, minimalizm ve işlevsellik, projenin temellerini oluşturur. Keyifli kullanıcı deneyimi anahtardır. İpuçları, tıraş makinesinden kolayca çıkarılabilir ve saklama bölümüne yerleştirilebilir. Bağlantı birimi, tıraş makinesini şarj etmek ve saklama bölümündeki UV Işığıyla desteklenen uçları temizlemek için tasarlanmıştır.

Çok Işlevli Taşınabilir Cihaz

Along with

Çok Işlevli Taşınabilir Cihaz Proje, ana gövde ve değiştirilebilen modüller olmak üzere iki bölüme ayrılan açık hava kalabalığı için taşınabilir bir yaşam deneyimi sağlar. Ana gövde şarj, diş fırçası ve tıraş işlevlerini içerir. Donanımlar diş fırçası ve tıraş başlığını içerir. Ürün için ilham, seyahat etmeyi seven ve bagajları dağınık veya kayıp olan kişilerden geldi, bu nedenle taşınabilir, çok yönlü paket ürünün konumlandırılması oldu. Artık birçok insan seyahat etmeyi seviyor, bu nedenle taşınabilir ürünler tercih haline geliyor. Bu ürün pazar talebine uygundur.

Kedi Yatağı

Catzz

Kedi Yatağı Catzz kedi yatağı tasarlanırken ilham, hem kedilerin hem de sahiplerinin ihtiyaçlarından alındı ve işlev, sadelik ve güzelliği bir araya getirme ihtiyacı vardı. Kedileri gözlemlerken, benzersiz geometrik özellikleri temiz ve tanınabilir forma ilham verdi. Bazı karakteristik davranış kalıpları (örneğin kulak hareketi) kedinin kullanıcı deneyimine dahil edildi. Ayrıca, sahipleri göz önünde bulundurarak amaç, kişiselleştirebilecekleri ve gururla sergileyebilecekleri bir mobilya parçası yaratmaktı. Üstelik kolay bakım sağlamak da önemliydi. Şık, geometrik tasarım ve modüler yapı tüm bunları mümkün kılar.

Lüks Mobilya

Pet Home Collection

Lüks Mobilya Pet Home Collection, dört ayaklı arkadaşların ev ortamındaki davranışlarının dikkatli bir şekilde gözlemlenmesinden sonra geliştirilen bir evcil hayvan mobilyasıdır. Tasarım kavramı, ergonomi ve güzelliktir; burada iyilik, hayvanın ev ortamında kendi alanında bulduğu denge anlamına gelir ve tasarım, evcil hayvanlarla birlikte yaşama kültürü olarak tasarlanır. Dikkatli bir malzeme seçimi, her bir mobilya parçasının şeklini ve özelliklerini vurgular. Güzellik ve işlev özerkliğine sahip olan bu nesneler, evcil hayvan içgüdülerini ve ev ortamının estetik ihtiyaçlarını karşılar.

Evcil Hayvan Taşıyıcı

Pawspal

Evcil Hayvan Taşıyıcı Pawspal Pet taşıyıcı enerji tasarrufu sağlar ve evcil hayvan sahibinin hızlı teslimat yapmasına yardımcı olur. Tasarım konsepti için, sevimli evcil hayvanlarını istedikleri yere götürebilecekleri Space Shuttle'dan ilham alan Pawspal evcil hayvan taşıyıcı. Ve eğer bir evcil hayvanı daha varsa, üstte bir tane daha yerleştirebilir ve taşıyıcıları çekmek için tekerlekleri altta birleştirebilirler. Bunun yanı sıra Pawspal, evcil hayvanlar için rahat ve USB C ile şarj edilmesi kolay dahili havalandırma fanı ile tasarlamıştır.