Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kadın Giyim Koleksiyonu

Hybrid Beauty

Kadın Giyim Koleksiyonu Hybrid Beauty koleksiyonunun tasarımı, zekâyı hayatta kalma mekanizması olarak kullanmaktır. Kurulan sevimli özellikler kurdeleler, fırfırlar ve çiçeklerdir ve bunlar geleneksel tuhafiye ve couture teknikleriyle yeniden üretilir. Bu, eski couture tekniklerini romantik, karanlık ama aynı zamanda ebedi olan modern melez için yeniden yaratır. Hybrid Beauty'nin tüm tasarım süreci, zamansız tasarımlar yaratmak için sürdürülebilirliği teşvik ediyor.

Yüzük

Ohgi

Yüzük Ohgi yüzüğünün tasarımcısı Mimaya Dale, bu yüzükle sembolik bir mesaj iletti. Yüzüğün ilham kaynağı, Japon katlanır hayranlarının sahip olduğu olumlu anlamlardan ve Japon kültüründe ne kadar sevildiklerinden geldi. Materyal için 18K Sarı altın ve bir safir kullanıyor ve lüks aura ortaya çıkarıyorlar. Dahası, katlanır fan, benzersiz bir güzellik katan bir açıyla halka üzerine oturur. Tasarımı, Doğu ile Batı arasında bir birliktir.

Yüzük

Gabo

Yüzük Gabo yüzüğü, insanları genellikle yetişkinlik geldiğinde kaybolan hayatın eğlenceli tarafını tekrar ziyaret etmeye teşvik etmek için tasarlandı. Tasarımcı, oğlunun rengarenk sihirli küpüyle oynarken izlediği anılardan ilham aldı. Kullanıcı, iki bağımsız modülü döndürerek halka ile oynayabilir. Bunu yaparak, değerli taş renk kümeleri veya modüllerin konumu eşleştirilebilir veya uyumsuz olabilir. Eğlenceli yönünün yanı sıra, kullanıcı her gün farklı bir yüzük takma seçeneğine sahiptir.

Yüzük

Dancing Pearls

Yüzük Denizin kükreyen dalgaları arasında dans eden inciler, okyanustan ve incilerden gelen ilhamın ürünü ve 3 boyutlu model bir yüzük. Bu yüzük, incilerin okyanusun kükreyen dalgaları arasındaki hareketini gerçekleştirmek için özel bir yapıya sahip altın ve renkli incilerin bir araya gelmesiyle tasarlanmıştır. Boru çapı, tasarımı modeli üretilebilir hale getirmek için yeterince sağlam kılan iyi bir boyutta seçilmiştir.

Mücevher Koleksiyonu

Biroi

Mücevher Koleksiyonu Biroi, kendini alevlere atan ve küllerinden yeniden doğan, gökyüzünün efsanevi anka kuşundan ilham alınarak üretilmiş 3D baskılı bir mücevher serisidir. Yapıyı oluşturan dinamik çizgiler ve yüzeye yayılan Voronoi deseni, yanan alevlerden canlanan ve gökyüzüne uçan anka kuşunu simgeliyor. Desen, yapıya bir dinamizm hissi veren yüzey üzerinden akmak için boyut değiştirir. Kendi başına heykelsi bir duruş sergileyen tasarım, kullanıcıya benzersizliğini ortaya çıkararak bir adım daha atma cesareti veriyor.

Bağlantılı Saat

COOKOO

Bağlantılı Saat COOKOD, bir analog hareketi bir dijital ekranla birleştiren dünyanın ilk tasarımcı akıllı saatidir. Çok temiz hatları ve akıllı fonksiyonları için simgesel bir tasarıma sahip olan saat, akıllı telefonunuzdan veya iPad’inizden seçeceğiniz bilgilendirmeleri ekranında gösterebilmektedir. COOKOD App. sayesinde kullanıcılar hangi bilgilendirmeleri ve uyarıları bileklerinde görmek istediklerini seçerek günlük yaşamlarında kontrolü elde tutabilmektedirler. Uyarlanabilir COMMAND tuşuna basılarak bir kameranın uzaktan çalıştırılması, müzik sistemlerinin uzaktan kontrolü, facebook göz atmaları ve diğer pek çok uygulama mümkün olabilmektedir.