Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takı Koleksiyonu

Ataraxia

Takı Koleksiyonu Moda ve ileri teknoloji ile birleştirilen proje, gelenekselin çağdaş bağlamdaki potansiyelini tartışarak eski Gotik unsurları yeni bir stile dönüştürebilecek takı parçaları yaratmayı hedefliyor. Gotik titreşimlerin izleyiciyi nasıl etkilediğine ilgi duyan proje, tasarım ve kullanıcılar arasındaki ilişkiyi keşfederek eğlenceli bir etkileşim yoluyla benzersiz bir bireysel deneyimi teşvik etmeye çalışıyor. Daha düşük bir eko-baskı malzemesi olan sentetik değerli taşlar, etkileşimi artırmak için renklerini cilde dökmek için alışılmadık derecede düz yüzeylere kesildi.

Collier

Eves Weapon

Collier Eve'in silahı 750 karat gül ve beyaz altından yapılmıştır. 110 elmas (20,2 ct) içerir ve 62 segmentten oluşur. Hepsinin birbirinden tamamen farklı iki görünümü vardır: Yandan görünümde segmentler elma şeklindedir, üstten görünümde V şeklinde çizgiler görülebilir. Elmasları tutan yay yükleme efekti oluşturmak için her bölüm yana doğru bölünmüştür - elmaslar yalnızca gerilim ile tutulur. Bu avantajlı bir şekilde parlaklığı, parlaklığı vurgular ve elmasın görünür parlaklığını en üst düzeye çıkarır. Kolyenin boyutuna rağmen son derece hafif ve net bir tasarım sağlar.

Yüzük

Wishing Well

Yüzük Rüyasında bir gül bahçesini ziyaret eden Tippy, güllerle çevrili bir dilek kuyusuna rastladı. Orada kuyuya baktı ve gece yıldızlarının yansımasını gördü ve bir dilek tuttu. Gece yıldızları elmaslarla temsil edilir ve yakut, en derin tutkusunu, hayallerini ve dilek kuyusunda yaptığı umutları sembolize eder. Bu tasarım, 14K som altından özel bir gül kesim, altıgen yakut pençe setine sahiptir. Doğal yaprakların dokusunu göstermek için küçük yapraklar oyulmuştur. Halka bandı düz üst kısmı destekler ve hafifçe içe doğru kıvrılır. Yüzük boyutları matematiksel olarak hesaplanmalıdır.

Tote Çanta

Totepographic

Tote Çanta Topografiden ilham alan tasarımlı tote çanta, özellikle alışverişle veya işle uğraşarak geçen yoğun günlerde kolay bir taşıma görevi görür. Tote çanta kapasitesi bir dağ gibidir ve birçok şeyi tutabilir veya taşıyabilir. Kehanet kemiği, çantanın genel yapısını oluşturur, topografik harita, tıpkı bir dağın engebeli yüzeyi gibi yüzey malzemesi oluşturur.

Kolye

Taq Kasra

Kolye Kasra kemeri anlamına gelen Taq Kasra, şu anda Irak'ta bulunan Sasani Krallığı'nın hatırasıdır. Taq kasra'nın geometrisinden ve yapılarında ve öznelciliklerinde bulunan eski egemenliklerin büyüklüğünden esinlenen bu kolye ucu, bu ethos'u oluşturmak için bu mimari yöntemde kullanılmıştır. En önemli özelliği, onu bir tünel gibi görünen yandan görünüşü ile sübjektivite getiren ve kemerli bir mekan oluşturduğu önden görünüşü oluşturan, onu ayrı bir bakış açısıyla bir parça haline getiren modern tasarımıdır.

Kadın Giyim Koleksiyonu

Utopia

Kadın Giyim Koleksiyonu Bu koleksiyonda Yina Hwang esas olarak simetrik ve asimetrik şekillerden esinlenerek yeraltı müzik kültüründen esinlendi. Deneyimlerinin hikayesini somutlaştırmak için işlevsel ancak soyut giysiler ve aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon oluşturmak için bu koleksiyonun en önemli kendini kucaklama anına dayanarak küratörlüğünü yaptı. Projedeki her baskı ve kumaş orijinal olup, kumaşların temelleri için ağırlıklı olarak PU deri, Saten, Power Mash ve Spandex kullandı.