Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Giriş, zıt malzemeler, yapılar ve renklerin bir geçit törenidir. Resepsiyon alanı, huzurlu bir konfor alanıdır. Uğurlu desenler eğlenceli süslemelerle karşılaşır. Arkasında, dinlenme bağlamında dinamik bir bar alanı var. Geleneksel Çince karakter Hui desenli led ışıklar fütürizm duygusu katıyor. Yemek alanı, özenle süslenmiş çatılı bir manastırdan geçmek. Çiçek, karbonhidrat balığı resimleri, kabartmalı vitray ekranlar ve antik bitki uzmanı Bai Zi dolapları ile dekore edilmiş, zamanın ve kültürel kalıntıların modada görsel bir yolculuğu.

Perakende Alanı

Portugal Vineyards

Perakende Alanı Portugal Vineyards konsept mağazası, çevrimiçi şarap uzmanı şirket için ilk fiziksel mağazadır. Şirketin genel merkezinin bitişiğinde, caddeye bakan ve 90m2'lik bir alanı kaplayan mağaza, bölme içermeyen açık bir plandan oluşuyor. İç mekan göz kamaştırıcı beyaz ve dairesel sirkülasyonlu minimal bir alan - Portekiz şarabının parlaması ve sergilenmesi için beyaz bir tuval. Raflar, tezgahsız 360 derece sürükleyici bir perakende deneyiminde şarap teraslarına referansla duvarlardan oyulmuştur.

Sanat

Metamorphosis

Sanat Saha, Tokyo'nun eteklerindeki Keihin Sanayi bölgesindedir. Ağır sanayi fabrikalarının bacalarından sürekli olarak yükselen duman, kirlilik ve materyalizm gibi olumsuz bir imaj tasvir edebilir. Ancak fotoğraflar, fabrikaların işlevsel güzelliğini tasvir eden farklı yönlerine odaklandı. Gün boyunca borular ve yapılar çizgiler ve dokularla geometrik desenler oluşturur ve yıpranmış tesislerdeki ölçek, bir haysiyet havası yaratır. Tesisler geceleri 80'lerin bilimkurgu filmlerininkine benzeyen gizemli bir kozmik kaleye dönüşür.

Sosyal Ve Eğlence

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosyal Ve Eğlence Yatay ve dikey çizgiler bir ızgara oluşturmak için birbirleriyle kesişir. Her ızgara, viski bar tasarım konseptinin de kaynağı olan bir iletişim platformudur. Enerji tasarrufu ve çevre koruma açısından tasarımcı, bar boyunca LED enerji tasarruflu lambalar kullandı. Barda hava kalitesini korumak için tasarım, kuzeyden güneye pencereler kullanır ve bu da doğal havanın geçişini sağlayabilir.

Sergi Salonu

City Heart

Sergi Salonu Kent mimarisinden tasarım dengesini anlamak ve tartmak için dizine kadar, kentin ifadesi, kentsel inşaat ve gelişim yoluyla üç köşe mekanda yoğunlaşarak işletmeleri, kenti ve insanların kentin ve kentsel özelliklerin ve kentsel değişime bakış açısını teşvik etmek Tasarımcının bir şehir anlayışını ifade etmek için iklimin katlanması, onun geleceğini görmek için şehrin geçmişini daha fazla görün.

Masa Lambası

Oplamp

Masa Lambası Oplamp, seramik bir gövde ve üzerine bir led ışık kaynağının yerleştirildiği masif ahşap bir tabandan oluşur. Oplamp'ın gövdesi, üç koninin füzyonuyla elde edilen şekli sayesinde, farklı ışık türleri oluşturan üç farklı konuma döndürülebilir: ortam ışığı ile yüksek masa lambası, ortam ışığı ile alçak masa lambası veya iki ortam ışığı. Lambanın konilerinin her konfigürasyonu, ışık huzmelerinden en az birinin çevredeki mimari ayarlarla doğal olarak etkileşime girmesine izin verir. Oplamp, İtalya'da tasarlanmış ve tamamen el yapımıdır.