Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Black Box

Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Bu bir Bluetooth taşınabilir hoparlördür. Hafif ve küçüktür ve duygusal bir şekle sahiptir. Kara Kutu hoparlör formunu dalgaların şeklini sadeleştirerek tasarladım. Stereo sesi dinlemek için Sol ve Sağ olmak üzere iki hoparlörü vardır. Ayrıca bu iki hoparlör, dalga biçiminin her bir parçasıdır. Biri pozitif dalga şekli ve bir negatif dalga şeklidir. kullanım için, bu cihaz cep telefonu ve bilgisayar gibi diğer elektronik cihazlara Bluetooth ile bağlanabilir ve sesi çalar. Ayrıca pil paylaşımına sahiptir. İki hoparlörü bir araya getirerek, kullanılmadığı zamanlarda masada siyah bir kutu belirir.

Satış Merkezi

Ad Jinli

Satış Merkezi Bu proje, kentsel arsadaki eski binaları yenilemiş ve yeni fonksiyonel gereksinimleri karşılamak için binalara yeni işlevsel misyon kazandırmıştır. Tasarımcılar, projenin uygulanmasının bütünlüğünü sağlamak için insanları bina cephe dönüşümünden iç dekorasyon tasarımına kadar dört katmanlı şehirdeki modern tarzı kabul etmeye yönlendirmeye çalışıyor.

Taşınabilir Hoparlör

Seda

Taşınabilir Hoparlör Seda, istihbarat teknolojisi temel işlevli bir cihazdır. Ortadaki kalemlik bir alan düzenleyicidir. Ayrıca, USB bağlantı noktası ve Bluetooth Bağlantısı gibi dijital özellikler, onu taşınabilir bir oynatıcı ve ev alanı kullanım uyarlamasına sahip bir hoparlör haline getirir. Dış gövdeye yerleştirilmiş bir ışık çubuğu, masa lambası olarak çalışır. Ayrıca, lüksün çekici görünümü, ev eşyalarının iç tasarımda kullanılmasını çok çekici kılıyor. Ayrıca mekanı daha iyi kullanmak Seda'nın olmazsa olmaz özelliklerinden biridir.

Ofis

Phuket VIP Mercury

Ofis Açıklık ve marka derinlemesine keşif temasına dayanarak tasarımı araştırdı ve ana yaratıcı unsur olarak gezegenle görsel genişletilebilirlik ve marka hikayesinin görsel bir entegrasyonunu yarattı. Plan, yeni görsel düşüncelerle aşağıdaki üç sorunu çözdü: Alan açıklığı ve işlevlerin dengesi; Mekanın işlevsel alanlarının bölünmesi ve kombinasyonu; Temel mekansal tarzın düzenliliği ve değişimi.

Web Sitesi

Travel

Web Sitesi Tasarım, kullanıcı deneyimini gereksiz bilgilerle aşırı yüklememek için minimalist bir tarz kullandı. Seyahat endüstrisinde minimalist bir tarz kullanmak da çok zordur, çünkü basit ve net bir tasarıma paralel olarak, kullanıcının seyahatiyle ilgili eksiksiz bilgi alması gerekir ve bunu birleştirmek kolay değildir.

Kahve Fincanı Ve Tabağı

WithDelight

Kahve Fincanı Ve Tabağı Türkiye'de Türk lokumu, İtalya'da biscotti, İspanya'da churros ve Arabistan'da hurma ile bir fincan kahve ikram etmek gelenek olduğundan, kahvenin yanında ısırık büyüklüğünde tatlı ikramlar sunmak birçok farklı kültürün bir parçasıdır. Bununla birlikte, geleneksel tabaklarda bu ikramlar sıcak kahve fincanına doğru kayar ve kahve dökülmelerinden yapışır veya ıslanır. Bunu önlemek için, bu kahve fincanı, kahve ikramlarını yerinde tutan özel yuvalara sahip bir tabağa sahiptir. Kahve vazgeçilmez sıcak içeceklerden biri olduğu için kahve içme deneyiminin kalitesinin artırılması günlük yaşam açısından önem arz etmektedir.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.