Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

pleasure

Restoran Sanat Hayatı Yaşamanın Keyfi. Uzantı ve Devamlılık. Tavan şekillerinin ve yer boşluklarının uzayışları, sürekli bir o yana bir bu yana kıvrılışları, yaşamın zirve ve vadilerini kuşatan bir gücün etkisini yansıtmaktadır. Katmanlı ortam akarak harekete dönüşürken güzel görüntüler havaya karışmaktadır. Akıcı ve şeffaf ortam birçok bölüm barındırmaktadır. Akılcı bir düzenleme ile bölümler arasında özel mekanlar yaratılmıştır.

Tak-Çıkar Eğitim Cihazı

Unite 401

Tak-Çıkar Eğitim Cihazı Unite 401: Eğitim için mükemmel ikili. Artık takım çalışması zamanı. Çok yönlü ikisi bir arada yapısı ile Unite 401 ortak eğitim çalışmalarının ideal öğrenci cihazıdır. Bir tablet ve bir diz üstü bilgisayar karışımı olan cihaz en güçlü taşınabilir eğitim destek aracı olup, en uygun fiyata ve mg serisi güvenli tasarıma sahiptir.

Ev

nature

Ev Ev, çiftler için tasarlanmıştır. Tabiata dönüş. İnsanlar dışarı çıkmayı, tabiatta olmayı, tabiatın yaşamlarının bir parçası olmasını, tabiatın ev yaşamlarını zenginleştirmesini daha çok istiyorlar. Yoğun karmaşıklığın yanında doğal tarafsızlığın da yer alabileceğini gösteren zengin ve çeşitli unsurlar, uzun tartışmalardan sonra gelen son karar gibi bir çiçeğin kat kat yapraklarının zamanı gelince açılması.

Toyota DALGA Küresel Ticaret Fuar Standı Tasarımı

The Wave

Toyota DALGA Küresel Ticaret Fuar Standı Tasarımı Japon prensibi “canlı sükunet” den esinlenen tasarım akılcı ve duygusal ögeleri bir bütün içinde sunuyor. Yapı dışarıdan minimalist ve sakin görünüyor. Yine de yapıdan yayılan muazzam gücü hissedebiliyorsunuz. Büyülenmiş olarak ve merak içinde içeri girdiğinizde büyük duvarında soyut ve enerji dolu gösterimleriyle her yerinden enerji fışkıran şaşırtıcı bir ortam ile karşılaşıyorsunuz. Stand ziyaretçiler için unutamayacakları bir deneyime dönüşüyor. Tasarım tabiatta bulabileceğimiz asimetrik dengeyi Japon estetiğinin kalbinde sergilemektedir.

Sandalye

SERENAD

Sandalye Bütün sandalyelere saygı duyarım. Bana göre iç tasarımda en önemli, en klasik ve en özel unsur sandalyedir. Serenad sandalye fikri su üzerinde başını çevirerek kanatlarının altına sokmuş bir kuğudan doğmuştur. Serenad sandalyenin sadece çok özel yerler için üretilmiş olması belki de parlak ve kaygan yüzeyi ve değişik ve özel tasarımı sayesindedir.

Görsel Sanat

Loving Nature

Görsel Sanat Tabiat Sevgisi tabiata ve tüm canlılara duyulan sevgi ve saygıyı anlatan bir projedir. Gabriela Delgado her resimde renklere özel bir önem verir, birbirleriyle uyumla kaynaşan unsurları dikkatlice seçerek zengin ama sade bir sona ulaşır. Araştırmacılığı ve tasarıma duyduğu gerçek aşk sayesinde sezgisel bir yetenek ile canlı renkli parçaları ve detay noktaları fantastikten dehaya uzanan bir çizgide bir araya getirir. Kültürü ve bireysel deneyimleri ürünlerini her ortamı tabiat ve neşe ile güzelleştirecek benzersiz ve güzel hikayelere dönüştürmektedir.