Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bira Etiketi

Carnetel

Bira Etiketi Art Nouveau tarzında bir bira etiketi tasarımı. Bira etiketi ayrıca demleme süreci hakkında birçok ayrıntı içerir. Tasarım ayrıca iki farklı şişeye de uyar. Bu, tasarımı yüzde 100 ekrana ve yüzde 70 boyutuna yazdırarak kolayca yapılabilir. Etiket, her şişenin benzersiz bir doldurma numarası almasını sağlayan bir veri tabanına bağlıdır.

Marka Kimliği

BlackDrop

Marka Kimliği Bu kişisel bir Marka Stratejisi ve Kimliği Projesi. BlackDrop, kahve satan ve dağıtan bir mağaza ve marka zinciridir. BlackDrop, başlangıçta kişisel serbest çalışan yaratıcı işin tonunu ve yaratıcı yönünü belirlemek için geliştirilmiş kişisel bir projedir. Bu Marka Kimliği, Aleks'i başlangıç topluluğunda güvenilir bir marka danışmanı olarak konumlandırmak amacıyla oluşturulmuştur. BlackDrop, zamansız, tanınabilir, sektör lideri bir marka olmayı hedefleyen kaygan, çağdaş, şeffaf bir başlangıç markasını temsil eder.

Fotoğraf Serisi

U15

Fotoğraf Serisi Sanatçıların projesi, kolektif hayal gücünde bulunan doğal unsurlarla bir ilişki oluşturmak için U15 binasının özelliklerinden yararlanıyor. Renkleri ve şekilleri olarak bina yapısından ve parçalarından yararlanarak, Çin Taş Ormanı, Amerikan Şeytan Kulesi gibi daha özel yerleri şelaleler, nehirler ve kayalık yamaçlar gibi genel doğal simgeler olarak uyandırmaya çalışıyorlar. Her resimde farklı bir yorum sağlamak için sanatçılar binayı farklı açı ve perspektifler kullanarak minimalist bir yaklaşımla keşfediyorlar.

Web Sitesi

Travel

Web Sitesi Tasarım, kullanıcı deneyimini gereksiz bilgilerle aşırı yüklememek için minimalist bir tarz kullandı. Seyahat endüstrisinde minimalist bir tarz kullanmak da çok zordur, çünkü basit ve net bir tasarıma paralel olarak, kullanıcının seyahatiyle ilgili eksiksiz bilgi alması gerekir ve bunu birleştirmek kolay değildir.

Markalaşma Ve Paketleme

Leman Jewelry

Markalaşma Ve Paketleme Leman Jewelry yeni kimliğine görsel çözüm, lüksü, zarif ancak sofistike ve minimal hissi ortaya çıkarmak için tamamen yeni bir sistemdi. Leman'ın çalışma sürecinden, haute couture tasarım hizmetinden ilham alan yeni logo, bir yıldız sembolü veya ışıltı sembolünü çevreleyen tüm elmas şekillerini işleyerek, sofistike bir sembol yaratarak ve aynı zamanda elmasın parlayan etkisini yansıtıyor. Ardından, tüm yeni marka görsel unsurlarının lükslüğünü vurgulamak ve zenginleştirmek için tüm yardımcı malzemeler yüksek kaliteli detaylarla üretildi.

Müzik Öneri Hizmeti

Musiac

Müzik Öneri Hizmeti Musiac, kullanıcıları için kesin seçenekler bulmak için proaktif katılımı kullanan bir müzikal öneri motorudur. Algoritma otokrasisine meydan okumak için alternatif arayüzler önermeyi amaçlamaktadır. Bilgi filtreleme, kaçınılmaz bir arama yaklaşımı haline geldi. Bununla birlikte, yankı odası efektleri yaratır ve tercihlerini titizlikle takip ederek kullanıcıların konfor bölgelerini kısıtlar. Kullanıcılar pasif hale gelir ve makinenin sağladığı seçenekleri sorgulamayı bırakır. Seçenekleri gözden geçirmek için zaman harcamak, büyük biyo-maliyeti artırabilir, ancak anlamlı bir deneyim yaratan çabadır.