Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bal

Ecological Journey Gift Box

Bal Bal hediye kutusunun tasarımı, Shennongjia'nın bol yabani bitkiler ve iyi doğal ekolojik çevre ile "ekolojik yolculuğundan" esinlenmiştir. Yerel ekolojik çevrenin korunması, tasarımın yaratıcı temasıdır. Tasarım, yerel doğal ekolojiyi ve beş nadir ve nesli tükenmekte olan birinci sınıf korumalı hayvanı göstermek için geleneksel Çin kağıt kesme sanatı ve gölge kukla sanatını benimser. Doğa ve çevre koruma kavramını temsil eden ambalaj malzemesi üzerinde kaba ot ve ahşap kağıt kullanılmıştır. Dış kutu, yeniden kullanım için mükemmel bir saklama kutusu olarak kullanılabilir.

Animasyonlu Gif Içeren Infografik

All In One Experience Consumption

Animasyonlu Gif Içeren Infografik Hepsi Bir Arada Deneyim Tüketimi projesi, karmaşık alışveriş merkezlerine gelen ziyaretçilerin amacı, türü ve tüketimi gibi bilgileri gösteren bir Büyük Veri Bilgi Grafiği'dir. Ana içerikler, Büyük Verinin analizinden türetilen üç temsili Öngörüden oluşur ve önem sırasına göre yukarıdan aşağıya düzenlenir. Grafikler, izometrik teknikler kullanılarak yapılır ve her konunun temsili rengi kullanılarak gruplandırılır.

Film Afişi

Mosaic Portrait

Film Afişi Sanat filmi "Mozaik Portre" konsept poster olarak yayınlandı. Esas olarak cinsel saldırıya uğrayan bir kızın hikayesini anlatıyor. Beyaz genellikle ölüm metaforuna ve iffet sembolüne sahiptir. Bu poster, sessizliğin ardındaki daha güçlü duyguyu vurgulamak için bir kızın sessiz ve yumuşak halinin arkasına "ölüm" mesajını gizlemeyi seçiyor. Tasarımcı aynı zamanda sanatsal unsurları ve düşündürücü sembolleri resme entegre ederek, film çalışmalarının daha kapsamlı düşünmesine ve araştırılmasına neden oldu.

Kristal Işık Heykeli

Grain and Fire Portal

Kristal Işık Heykeli Ahşap ve kuvars kristalinden oluşan bu organik ışık heykelinde, eski Tik ağacından elde edilen sürdürülebilir kaynaklı ahşap kullanılmaktadır. Onlarca yıldır güneş, rüzgar ve yağmurla yıpranmış olan ahşap daha sonra elle şekillendirilir, zımparalanır, yakılır ve LED aydınlatmayı tutmak ve doğal bir difüzör olarak kuvars kristallerini kullanmak için bir kapta bitirilir. Her heykelde% 100 doğal, değiştirilmemiş kuvars kristalleri kullanılmıştır ve yaklaşık 280 milyon yıllıktır. Koruma ve zıt renk için ateş kullanma Shou Sugi Ban yöntemi dahil olmak üzere çeşitli ahşap kaplama teknikleri kullanılmaktadır.

Mobil Uygulama

DeafUP

Mobil Uygulama DeafUP, Doğu Avrupa'daki işitme engelliler için eğitim ve mesleki deneyimin önemini tetikliyor. İşitme uzmanlarının ve sağır öğrencilerin bir araya gelip işbirliği yapabileceği bir ortam yaratırlar. Birlikte çalışmak, sağır insanları daha aktif olmaları, yeteneklerini geliştirmeleri, yeni beceriler öğrenmeleri ve fark yaratmaları için güçlendirmenin ve motive etmenin doğal bir yolu olacaktır.

Web Sitesi

Tailor Made Fragrance

Web Sitesi Tailor Made Fragrance, koku, cilt bakımı, renkli kozmetik ve ev koku sektörleri için birincil ambalaj geliştirme ve üretiminde uzmanlaşmış bir İtalyan şirketinin deneyiminden doğmuştur. Webgriffe'nin rolü, Marka Bilinirliğini destekleyen bir çözüm tasarlayarak müşteri İş Stratejisini desteklemekti ve yeni İş Birimi'nin lansmanı, kullanıcıların benzersiz ve tamamen özelleştirilmiş parfümlerini yaratmalarına, geniş bir endüstriyel büyüme sürecinin ilk adımını ve B2B teklifinin segmentasyonu.