Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Hiper

Brescia Hommage

Hiper Yüksek teknolojili tüm dijital araçlar, dokunmatik ekranların düzlüğü ve rasyonel tek hacimli araçların olduğu zamanlarda, Brescia Hommage projesi, zarif sadeliğin, yüksek dokunuşlu malzemenin, ham güç, saf güzellik ve insan ile makine arasındaki doğrudan bağlantı oyunun kuralıydı. Ettore Bugatti gibi cesur ve hünerli adamların dünyayı hayrete düşüren mobil cihazlar yarattığı bir zaman.

Sulu Adanmış Yetiştirme Kutusu

Bloom

Sulu Adanmış Yetiştirme Kutusu Bloom, şık bir ev mobilyası görevi gören sulu ve adanmış bir yetiştirme kutusudur. Sulu meyveler için mükemmel yetiştirme koşulları sağlar. Ürünün temel amacı, daha az yeşil çevre erişimi olan kentsel alanlarda yaşayanlar için arzu ve beslenmeyi doldurmaktır. Kentsel yaşam, günlük yaşamda birçok zorlukla birlikte gelir. Bu, insanların doğalarını görmezden gelmelerine neden olur. Bloom, tüketiciler ve onların doğal arzuları arasında köprü olmayı hedefliyor. Ürün otomatik değildir, tüketiciye yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Uygulama desteği, kullanıcıların bitkileri ile beslenmelerine olanak verecek şekilde harekete geçmelerine olanak tanıyacak.

Çay Makinesi

Grundig Serenity

Çay Makinesi Serenity, neşeli kullanıcı deneyimine odaklanan çağdaş bir çay makinesidir. Proje, daha çok estetik unsurlara ve kullanıcı deneyimine odaklanıyor çünkü asıl amaç, ürünün mevcut ürünlerden farklı olmasını öneriyor. Çay makinesinin iskelesi gövdeden daha küçüktür, bu da ürünün benzersiz bir kimlik kazandıran yere bakmasını sağlar. Hafif kavisli gövde, dilimlenmiş yüzeylerle birleştiğinde, ürünün benzersiz kimliğini de destekler.

Avize

Lory Duck

Avize Lory Duck, her biri soğuk sularda zahmetsizce kayan bir ördeği andıran, pirinç ve epoksi camdan yapılmış modüllerden birleştirilmiş bir süspansiyon sistemi olarak tasarlanmıştır. Modüller ayrıca yapılandırılabilirlik sunar; bir dokunuşla, her biri herhangi bir yöne bakacak ve herhangi bir yükseklikte asılacak şekilde ayarlanabilir. Lambanın temel şekli nispeten hızlı bir şekilde doğdu. Ancak, mükemmel dengesini ve mümkün olan tüm açılardan en iyi görünümü oluşturmak için sayısız prototip ile aylarca araştırma ve geliştirmeye ihtiyacı vardı.

Kelebek Askı

Butterfly

Kelebek Askı Kelebek askısı, adını uçan bir kelebeğin şekline benzerliğinden almıştır. Ayrılmış bileşenlerin dizaynı sayesinde rahat bir şekilde monte edilebilen minimalist bir mobilyadır.Kullanıcılar, askıyı çıplak elle hızlıca monte edebilirler. Hareket ettirilmesi gerektiğinde, söküldükten sonra taşınması uygundur. Kurulum yalnızca iki adım alır: 1. bir X oluşturmak için her iki çerçeveyi bir araya toplayın; ve her iki taraftaki elmas şeklindeki çerçeveleri üst üste getirin. 2. Çerçeveleri tutmak için ahşap parçayı her iki taraftaki üst üste binen elmas şeklindeki çerçevelerden kaydırın

Davlumbaz

Black Hole Hood

Davlumbaz Black Hole and Worm Hole'dan esinlenerek tasarlanan bu Hood serisi, ürünü güzel ve modern bir form haline getiriyor, bu da duygusal duygulara neden oluyor ve uygun fiyatlı. Yemek pişirirken duygusal anlar ve kullanım kolaylığı sağlar. Hafiftir, montajı kolaydır, temizlemesi kolaydır ve modern mutfaklar için tasarlanmıştır.