Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Pavyon

ResoNet Sinan Mansions

Pavyon ResoNet Pavilion, Çin Yeni Yılı 2017 kutlamaları için Şangay'daki Sinan Konakları tarafından görevlendirildi. Geçici bir pavyon ve iç yüzeye eklenmiş etkileşimli bir LED ışık "rezonetinden" oluşur. Bir LED ağı tarafından algılanan halkın ve çevreleyen unsurların etkileşimi yoluyla doğal ortamda bulunan rezonans frekanslarını görselleştirmek için Low-Fi tekniklerini kullanır. Pavilion, titreşim uyaranlarına yanıt olarak kamusal alanı aydınlatır. Ziyaretçilerin Bahar Şenliği dileklerini yapmak için gelebilmeleri dışında performans sahnesi olarak da kullanılabilir.

Koltuk

Lollipop

Koltuk Lollipop koltuk, alışılmadık şekiller ve modaya uygun renklerin birleşimidir. Siluetleri ve renk unsurları uzaktan şeker gibi görünmek zorundaydı, ancak aynı zamanda koltuk farklı tarzların iç mekanlarına sığmalıdır. Kolçakların temelini oluşturan chupa-chups şekli ile sırt ve oturma yeri klasik şekerler şeklinde yapılmıştır. Lollipop koltuk, cesur kararları ve modayı seven ancak işlevsellik ve rahatlıktan vazgeçmek istemeyenler için yaratılmıştır.

Hava Kalitesi Kontrolü

Midea Sensia AQC

Hava Kalitesi Kontrolü Midea Sensia AQC, evin içini hem zarafet hem de tarzla bütünleştiren akıllı bir hibrittir. Oda dekoruna aydınlatma ve vazo ile sıcaklık ve hava kalitesi saflaştırmayı kontrol eden özellikler aracılığıyla insancıllaştırılmış teknoloji ve yeniliği getiriyor. Sağlık, MideaApp tarafından yapılan önceki kuruluma göre ortamı okuyabilen ve yerel sıcaklığı ve nemi sabit tutabilen sensör teknolojisiyle gelir.

Klima

Midea Sensia HW

Klima Midea Sensia, yaşam kalitesini ve dekorasyon nesnesini ortaya çıkarmanın yenilikçi bir yolunu destekler. Hava akışı verimliliği ve sessizliğinin yanı sıra, işlevlere ve yıldırımın renklerine ve yoğunluğuna erişim sağlayan yenilikçi dokunmatik paneli sunar. Anti-stres sürecine yardımcı olan renk terapisi, her iki yönden de yenilikçi ürünler, sağlık ve estetik yönden trend. Farklı estetiğe ek olarak, şekilleri, evin içini hem zarafet hem de tarzla bütünleştirerek eve dolaylı ışıkla değer veriyor.

Masa

Duoo

Masa Duoo masa, formların minimalizmi ile karakteri ifade etme arzusudur. İnce yatay çizgileri ve açılı metal ayakları güçlü bir görsel görüntü oluşturur. Üst raf, kırtasiye malzemelerini çalışırken rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirmenize olanak tanır. Cihazları bağlamak için yüzeydeki gizli bir tepsi temiz bir estetik sağlar. Doğal kaplamadan yapılan masa tablası, doğal ahşap dokusunun sıcaklığını taşır. Masa, uyumlu bir şekilde seçilmiş malzemeler, işlevsellik ve pratiklik ile düzenli ve katı formların estetiği sayesinde kusursuz bir denge sağlar.

Ev Yapımı Makarna Makinası

Hidro Mamma Mia

Ev Yapımı Makarna Makinası Hidro Mama Mia, İtalyan gastronomisi aracılığıyla bir sosyo-kültürel kurtarma çalışmasıdır. Kullanımı son derece kolaydır, hafif ve kompakttır, depolanması ve taşınması kolaydır. Güvenli yüksek üretkenlik sağlar, aileye günlük yaşam ve arkadaş etkileşimine hoş bir yemek pişirme deneyimi sunar. Güç, sağlamlık ve güvenli kullanım sunan motor, şanzıman setine tamamen entegre olup, aynı zamanda kolay temizlik ve destek sağlar. Farklı kalınlıktaki hamurları keserek çeşitli yemekler hazırlayabilir: makarna, erişte, lazanya, ekmek, hamur işi, pizza ve daha fazlası.