Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lamba

Little Kong

Lamba Little Kong, doğu felsefesini içeren bir ambiyans lambaları serisidir. Oryantal estetik, sanal ile gerçek, dolu ve boş arasındaki ilişkiye büyük önem veriyor. LED'lerin metal direğe zarif bir şekilde gizlenmesi, abajurun boş ve saf olmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Kong'u diğer lambalardan ayırır. Tasarımcılar, ışığı ve çeşitli dokuyu mükemmel bir şekilde sunmak için 30'dan fazla deneyden sonra uygulanabilir zanaatı keşfettiler, bu da harika bir aydınlatma deneyimi sağlıyor. Baz istasyonu kablosuz şarjı destekler ve bir USB bağlantı noktasına sahiptir. Sadece el sallayarak açılıp kapatılabilir.

Mutfak Taburesi

Coupe

Mutfak Taburesi Bu dışkı, kişinin nötr oturma-ayakta duruşunu korumasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Tasarım ekibi, insanların günlük davranışlarını gözlemleyerek, insanların hızlı bir mola vermek için mutfakta oturmak gibi daha kısa bir süre taburede oturmaları gerektiğini buldu ve bu, ekibe özellikle bu tür davranışlara uyum sağlamak için bu tabureyi yaratma konusunda ilham verdi. Bu dışkı, minimum parça ve yapılarla tasarlanmıştır, bu da dışkıyı, üreticilerin üretkenliği dikkate alınarak hem alıcılar hem de satıcılar için uygun maliyetli ve düşük maliyetli hale getirir.

Çamaşır Kemeri Iç Mekan

Brooklyn Laundreel

Çamaşır Kemeri Iç Mekan Bu, iç mekan kullanımı için çamaşır kemeri. Japon ciltsiz kitaptan daha küçük olan kompakt gövde, şerit metreye benziyor, yüzeyde vidasız pürüzsüz yüzey. 4 m uzunluğundaki kemerde toplam 29 delik bulunur, her delik askıları mandalsız tutabilir ve tutabilir, çabuk kuruma için çalışır. Antibakteriyel ve küf önleyici poliüretandan yapılmış kayış, güvenli, temiz ve güçlü bir malzemedir. Maksimum yük 15 kg'dır. 2 adet kanca ve döner gövde, çok yönlü kullanıma izin verir. Küçük ve basit, ancak bu iç çamaşırlarda çok kullanışlıdır. Kolay kullanım ve akıllı kurulum her tür odaya uyacaktır.

Kanepe

Shell

Kanepe Shell kanepe, dış iskelet teknolojisi ve 3d baskıyı taklit etmede deniz kabukları ana hatları ve moda trendlerinin bir kombinasyonu olarak ortaya çıktı. Amaç, optik illüzyon etkisiyle bir kanepe yaratmaktı. Hem evde hem de dışarıda kullanılabilecek hafif ve havadar mobilyalar olmalıdır. Hafifliğin etkisini elde etmek için naylon halatlardan oluşan bir ağ kullanıldı. Böylece karkasın sertliği, siluet çizgilerinin dokuması ve yumuşaklığı ile dengelenir. Koltuğun köşe bölümlerinin altındaki sert bir taban, yan masalar olarak kullanılabilir ve yumuşak baş üstü koltuklar ve minderler kompozisyonu tamamlar.

Koltuk

Infinity

Koltuk Infinity koltuk tasarımının ana vurgusu tam olarak koltuk arkalığına yapılmıştır. Bu sonsuzluk sembolünün referansıdır - ters çevrilmiş sekiz rakamı. Sanki dönerken şeklini değiştiriyor, çizgilerin dinamiklerini ayarlıyor ve birkaç düzlemde sonsuzluk işaretini yeniden oluşturuyor. Sırtlık, aynı zamanda sonsuz yaşam ve denge döngüsünün sembolizmine geri dönen bir dış döngü oluşturan birkaç elastik bant tarafından bir araya getirilir. Koltuğun yan kısımlarını tıpkı kelepçeler gibi güvenli bir şekilde sabitleyen ve destekleyen benzersiz bacak kızaklarına ek bir vurgu yapılır.

Aydınlatma

Capsule

Aydınlatma Lambanın şekli Kapsül, modern dünyada çok yaygın olan kapsüllerin şeklini tekrarlar: ilaçlar, mimari yapılar, uzay gemileri, termoslar, tüpler, on yıllardır soyundan gelenlere mesajlar ileten zaman kapsülleri. İki tip olabilir: standart ve uzun. Lambalar, farklı şeffaflık derecelerine sahip çeşitli renklerde mevcuttur. Naylon iplerle bağlama, lambaya el yapımı bir etki katar. Evrensel biçimi, üretim ve seri üretimin basitliğini belirlemekti. Lambanın üretim sürecinde tasarruf edilmesi ana avantajıdır.