Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Iç Tasarımı

Inside Out

Konut Iç Tasarımı Mimari tasarımcı, rahat ve hoş bir atmosfer yaratmak için Japon ve İskandinav özellikli mobilyaların bir karışımını seçerek ilk bağımsız solo iç tasarım projesi. Ahşap ve kumaş, minimum ışık tertibatı ile dairenin tamamında ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. & Quot; Ters Yüz & quot; oturma odasına "İçeride" olarak açıkken, bağlantılı ahşap giriş ve koridor ile ortaya çıkan ahşap kutu; odaları & quot; Dışarıda & quot; yaşam işlevlerine hizmet eden boşluklar.

Merkez Ofis

Nippo Junction

Merkez Ofis Nippo Genel Merkez, kentsel altyapı, otoban ve parkın çok katmanlı kesişim noktası üzerine inşa edilmiştir. Nippo, yol yapımında lider bir şirkettir. Japoncada "sokak" anlamına gelen Michi'yi tasarım konseptlerinin temeli olarak "çeşitli bileşenleri birbirine bağlayan şey" olarak tanımlarlar. Michi, binayı kentsel bağlamla birleştiriyor ve ayrıca bireysel çalışma alanlarını da birbirine bağlıyor. Michi, yaratıcı bağlantılar kurmak ve Junction Place'i yalnızca burada Nippo'da mümkün olan benzersiz bir çalışma alanını gerçekleştirmek için geliştirildi.

Özel Ev

Bbq Area

Özel Ev Barbekü alanı projesi, dışarıda yemek pişirmeye ve aileyi yeniden bir araya getirmeye izin veren bir alan. Şili'de barbekü alanı genellikle evden uzakta yer alır, ancak bu projede, bahçe alanının büyüsünün eve akmasına izin veren büyük, parlak katlanır pencereler kullanarak onu bahçeyle birleştiren evin bir parçasıdır. Dört mekan, doğa, havuz, yemek ve yemek pişirme benzersiz bir tasarımda birleştirilmiştir.

Cephe Mimari Tasarımı

Cecilip

Cephe Mimari Tasarımı Cecilip'in kılıfının tasarımı, binanın hacmini ayırt eden organik formun elde edilmesini sağlayan yatay elemanların üst üste yerleştirilmesiyle uyumludur. Her modül, oluşturulacak eğriliğin yarıçapı içinde yazılı çizgi bölümlerinden oluşur. Parçalarda 10 cm genişliğinde ve 2 mm kalınlığında gümüş eloksallı alüminyumdan dikdörtgen profiller kullanılmış ve kompozit bir alüminyum panel üzerine yerleştirilmiştir. Modül birleştirildikten sonra, ön kısım 22 gauge paslanmaz çelik ile kaplandı.

Mağaza

Ilumel

Mağaza Yaklaşık kırk yıllık bir tarihin ardından, Ilumel mağazası, mobilya, aydınlatma ve dekorasyon pazarında Dominik Cumhuriyeti'nin en büyük ve en prestijli firmalarından biridir. En son müdahale, sergi alanlarının genişletilmesi ihtiyacına ve mevcut koleksiyon çeşitliliğini değerlendirmeye olanak tanıyan daha temiz ve daha eklemli bir yolun tanımına yanıt veriyor.