Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Broşür

NISSAN CIMA

Broşür Nissan tüm akıl ve sanat eseri teknolojilerini, iç donanımlarda üstün kalite ve Japon ustalığını ( Japonca “MONOZUKURI” ) bileştirerek müthiş kalitede bir binek otomobilini – yeni CIMA’yı, Nissan’ın yalnız bayrak gemisini yaratmıştır. Bu broşür sadece CIMA’nın ürün özelliklerini değil, Nissan’ın ustalığına duyduğu güvenini ve gururunu müşterilerine aktarmak için tasarlanmıştır.

Banyo Seti

LOTUS

Banyo Seti Banyolara Lotus Çiçeği yansıması... Lotus banyo seti Lotus çiçeğinin yapraklarından ilham alınarak gerçekleştirilmiştir. Konfüçyüs felsefesi öğretmeni Zhou Dunyi öğretisinde “Ben Lotus çiçeğini çok severim, çünkü çamurda yetişmesine rağmen hiç kirlenmez.“ demektedir. Lotus yaprakları burada ifade edildiği gibi kir iticilerdir. Serinin üretiminde Lotus çiçeğinin yaprak yapısı taklit edilmiştir.

Tasarım/Satış Segileme

dieForm

Tasarım/Satış Segileme “dieForm” sergisini yenilikçi kılan hem tasarımı hem de yeni kullanım konseptidir. Sanal galerideki tüm ürünler fiili olarak sergilenmektedir. Ziyaretçiler reklam veya satış elemanları tarafından rahatsız edilmeden ürünleri inceleyebilmektedir. Ürünler için ilave bilgilere multimedya ekranlardan veya QR kod üzerinden sanal galeriden (internet sitesi) erişilebilmekte, aynı şekilde anında sipariş verilebilmektedir. Tasarım heyecan verici çeşitlilikte ürünün sergilenebilmesine olanak tanırken, markadan ziyade ürünü öne çıkarmaktadır.

Set Üstü Kutusu

T-Box2

Set Üstü Kutusu T-Box 2 internet, multimedya ve iletişimi bir araya getiren yeni bir teknik cihazdır. Aile bireylerine yoğun internet kullanımı ve HD video görüşmeleri dahil çeşitli interaktif hizmetler sunar. Set Üstü Kutuyu ev televizyonuna bağlayarak standart bir televizyonu akıllı televizyona dönüştürebilir ve aile bireylerine harika AV eğlence deneyimleri yaşatabilirsiniz.

Yapay Arazi

Artificial Topography

Yapay Arazi Mağara Benzeri Büyük Mobilya Bu yapı Uluslararası Konteyner yarışmasında Büyük Sanat Ödülü ile ödüllendirilmiş bir projedir. Benim fikrim bir konteynerin içindeki boşluğu kullanarak mağara benzeri şekilsiz bir yapı oluşturmaktı. Yapı sadece plastik malzeme ile yapılmıştır. 10 mm kalınlığında yaklaşık 1000 plaka yumuşak plastik tabaka belirlenmiş çizgilerinden kesilerek katmanlar oluşturulmuş ve lamine edilmiştir. Bu sadece bir sanat eseri değil aynı zamanda bir mobilyadır, çünkü bütün parçaları koltuk kadar yumuşak ve herkese uygun rahat bir pozisyon bulunur.

Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Kancaları tabiattan esinlenerek yapılmış ve konsol işlevi gören bir sanat eseridir. Yeşile boyanmış çeşitli eski kancaların köyden köye buğday naklinde kullanılan Qadem (eski bir katır semeri sırtlığı) ile birlikte çalışılması ile oluşturulmuştur. Kancalar eski bir döven üzerine oturtulmuş ve en üste bir cam panel yerleştirilmiştir.