Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpa

una

Sehpa Una sehpanın özelliği ek parça olmadan tasarlanmış olmasıdır. Üç akçaağaç kolu birleşerek bir temperli cam yüzeye beşiklik yapmaktadır. Malzemeleri ve onların yeteneklerini azami ölçüde dikkate alarak hazırlanmış, sağlam, gösterişli ve inanılmaz hafif olan "una" denge ve zarafetin birlikte vücut bulması olarak ortaya çıkmaktadır.

Kağıt Doğrayıcı

HandiShred

Kağıt Doğrayıcı HandiShred herhangi bir dış güç kaynağına ihtiyaç duymayan, taşınır ve elle çalışır bir kağıt doğrayıcısıdır. Küçük ve düzgün tasarımı sayesinde calışma masanıza, çekmecenize veya çantanıza koyabilir, kolay ulaşımı sayesinde istediğiniz yer ve zamanda önemli dokümanlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Bu kullanışlı doğrayıcı mükemmel çalışır ve önemli doküman ve faturalarınızın sonsuza kadar özel, güven içinde ve kişisel kalmasını sağlar.

Bank

Eternity

Bank İki kişilik bank sıvı taştan yapılmıştır. İki sağlam ünite birbirini sarmalayan bir oturma deneyimi yaşatmakta, aynı zamanda sistemin dengesini sağlamaktadır. Bankın uçları öyle bir şekilde yapılmıştır ki en ufak bir hareketi bile dengeler. Şehrin var olan altyapısına mükemmel uyum sağlar. Kolaylıkla yerine yerleştirilir. Sabitleme derdi yok, sadece arzu ettiğiniz yere bırakın ve unutun. Unutmayın, sonsuzluk çok yakın.

Şirket Mimari Tasarım

ajando Next Level C R M

Şirket Mimari Tasarım Ajando Çatı Katı Tasarımı: Bilgi Evrenimizin Yapı Taşıdır. Almanya Mannheim liman bölgesinde çok değişik bir çatı katı yaratıldı. Ocak 2013 tarihinden başlayarak tüm Ajando ekibi burada yaşayacak ve çalışacak. Mimar Peter Stasek ve Karlsruhe’de yerleşik çatı katı mimari ofisi, çatı katı tarzında mimarlık ofisi anlayışına destek veriyor. Wheeler’in kuantum fiziği, Josef M. Hoffmann’ın mimarlığı ve tabi ki Ajando’nun bilgi uzmanlığı ile ortaya çıkmıştır: “ Dünya’yı Döndüren Bilgidir”. Yazı serbest gazeteci İlona Koglin’e aittir.

Restoran

Lohas

Restoran Şehir Gürültüsüne İsyan Yeri. Restoran gürültülü bir trafik kavşağında bulunmaktadır. Genel yerleşim planı sanki zamanı yavaşlatmak istercesine ve hızlı şehir yaşamında her anın keyfine burada varmayı davet edercesine yumuşak ve dingin bir tempo yaratmayı hedeflemiş. Açık mekanlar değişik amaçlara uygun bölmelere ayrılmış. Totem benzeri perdeler var olan hoş ambiansa biraz daha cana yakınlık kazandırıyor.

Dönüşebilir Cihaz

Pupil 108

Dönüşebilir Cihaz Pupil 108: Eğitim için en uygun fiyatlı Windows 8 dönüşebilir cihaz. Yeni bir ara yüz ve eğitimde tamamen yeni bir deneyim. Pupil 108 hem tablet hem de diz üstü bilgisayar dünyasına hitap etmekte, bu ikisi arasında dönüşebilerek eğitimde daha iyi bir performans sağlamaktadır. Windows 8 dokunmatik ekran özellikleri ve sayısız uygulamaları ile öğrencilere eğitimde yeni olanaklar sağlamaktadır. İntel Eğitim Çözümleri’nin bir parçası olarak, Pupil 108 bütün dünya sınıfları için en ucuz ve uygun eğitim yardımcısı olmaktadır.