Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kahve Seti

Riposo

Kahve Seti Bu hizmetin tasarımı, 20. yüzyılın başlarında Alman Bauhaus ve Rus avangardından iki okuldan esinlenmiştir. Kesin düz geometri ve iyi düşünülmüş işlevsellik, o zamanların manifestolarının ruhuna tam olarak karşılık gelir: "uygun olan güzeldir". Tasarımcı aynı zamanda modern trendleri takip ederek bu projede iki zıt malzemeyi bir araya getiriyor. Klasik beyaz süt porseleni mantardan yapılmış parlak kapaklarla tamamlanmaktadır. Tasarımın işlevselliği, basit, kullanışlı kulplar ve formun genel kullanılabilirliği ile desteklenir.

Mobilya Artı Fan

Brise Table

Mobilya Artı Fan Brise Table, iklim değişikliğine karşı sorumluluk duygusu ve klimalar yerine fan kullanma isteği ile tasarlanmıştır. Kuvvetli rüzgarlar üflemek yerine, klimayı kapattıktan sonra bile havayı dolaştırarak serinlik hissetmeye odaklanır. Brise Table ile kullanıcılar biraz esinti alabilir ve aynı zamanda yan sehpa olarak da kullanabilir. Ayrıca çevreye iyi nüfuz eder ve alanı daha güzel hale getirir.

Sehpa

Cube

Sehpa Tasarım, Altın Oran ve Mangiarotti'nin geometrik heykellerinden esinlenmiştir. Form etkileşimlidir ve kullanıcıya farklı kombinasyonlar sunar. Tasarım, farklı boyutlarda dört adet sehpa ve bir aydınlatma elemanı olan küp formun etrafına dizilmiş bir puftan oluşuyor. Tasarımın öğeleri, kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için çok işlevlidir. Ürün Corian malzeme ve kontrplak ile üretilmektedir.

Tabure

Ydin

Tabure Ydin tabure, basit bir kilitleme sistemi sayesinde özel aletler kullanmadan kendi başınıza monte edilebilir. 4 özdeş ayak belirli bir sıraya göre yerleştirilmez ve kilit taşı görevi gören beton koltuk her şeyi yerinde tutar. Ayaklar, bir merdiven üreticisinden gelen hurda ahşaptan yapılır, geleneksel ağaç işleme teknikleri kullanılarak kolayca işlenir ve sonunda yağlanır. Koltuk, dayanıklı fiber takviyeli UHP Betonu içinde basitçe kalıplanmıştır. Düz paketlenecek ve nihai müşterilere gönderilmeye hazır olacak yalnızca 5 ayrışabilir parça, bir başka sürdürülebilirlik argümanıdır.

Soğutulmuş Peynir Arabası

Coq

Soğutulmuş Peynir Arabası Patrick Sarran, Coq peynir arabasını 2012'de yarattı. Bu yuvarlanan öğenin tuhaflığı, yemek yiyenlerin merakını uyandırıyor, ancak hata yapmayın, bu öncelikle bir çalışma aracı. Bu, bir çeşit olgunlaşmış peynirleri ortaya çıkarmak için yan tarafa asılabilen silindirik kırmızı vernikli bir kloşe ile tepesinde stilize edilmiş vernikli bir kayın yapısı aracılığıyla elde edilir. Arabayı hareket ettirmek, kutuyu açmak, tabağa yer açmak için panoyu dışarı kaydırmak, peynir parçalarını kesmek için bu diski döndürmek için kolu kullanarak garson süreci küçük bir performans sanatına dönüştürebilir.

Soğuk Çöl Arabası

Sweet Kit

Soğuk Çöl Arabası Restoranlarda tatlı servis etmeye yönelik bu mobil vitrin, 2016 yılında oluşturuldu ve K serisindeki en son parça. Sweet-Kit tasarımı zarafet, manevra kabiliyeti, hacim ve şeffaflık gereksinimlerini karşılar. Açma mekanizması, akrilik bir cam disk etrafında dönen bir halkaya dayanmaktadır. İki kalıplı kayın halkası, dönme raylarıdır ve vitrini açmak ve arabayı restoranın etrafında hareket ettirmek için kulplardır. Bu entegre özellikler, servis için ortam hazırlamaya ve görüntülenen ürünleri vurgulamaya yardımcı olur.