Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Merdiven

UVine

Merdiven UVine spiral merdiven, U ve V şeklindeki kutu profillerinin dönüşümlü olarak birbirine geçmesiyle oluşturulur. Bu şekilde merdiven, bir orta direğe veya çevre desteğine ihtiyaç duymadığından kendi kendini taşıyabilir hale gelir. Modüler ve çok yönlü yapısı sayesinde tasarım, imalat, paketleme, nakliye ve kurulum boyunca kolaylık getirir.

Ahşap E-Bisiklet

wooden ebike

Ahşap E-Bisiklet Berlin şirketi Aceteam ilk ahşap e-bisikleti yarattı, görev onu çevre dostu bir şekilde inşa etmekti. Yetkili bir işbirliği ortağı arayışı, Eberswalde Sürdürülebilir Kalkınma Üniversitesi Ağaç Bilimi ve Teknolojisi Fakültesi ile başarılı oldu. CNC teknolojisi ile ahşap malzeme bilgisini birleştiren Matthias Broda fikri gerçeğe dönüştü, ahşap E-Bisiklet doğdu.

Masa Lambası

Moon

Masa Lambası Bu ışık, sabahtan geceye bir çalışma alanında insanlara eşlik etmede aktif bir rol oynar. İnsanların çalışma ortamı düşünülerek tasarlanmıştır. Tel bir dizüstü bilgisayara veya güç bankasına bağlanabilir. Ayın şekli, paslanmaz çerçeveden yapılmış bir arazi görüntüsünden yükselen bir simge olarak bir dairenin dörtte üçünden oluşuyordu. Ayın yüzey deseni, bir uzay projesindeki iniş rehberini hatırlatıyor. Mekan, gün ışığında bir heykele ve geceleri çalışma gerginliğini rahatlatan bir ışık cihazına benziyor.

Işık

Louvre

Işık Louvre ışığı, Louvres'tan kapalı panjurlardan kolayca geçen Yunan yaz güneşinden ilham alan etkileşimli bir masa lambasıdır. Kullanıcının tercih ve ihtiyaçlarına göre ışığın difüzyonunu, hacmini ve son estetiğini dönüştürmek için oyunbaz bir şekilde sıra değiştiren 6 mantar ve 14 adet pleksiglastan oluşan 20 halkadan oluşmaktadır. Işık malzemenin içinden geçer ve difüzyona neden olur, dolayısıyla etrafındaki yüzeylerde kendi üzerinde gölge görünmez. Farklı yükseklikteki halkalar, sonsuz kombinasyon, güvenli özelleştirme ve tam ışık kontrolü fırsatı sunar.

Lamba

Little Kong

Lamba Little Kong, doğu felsefesini içeren bir ambiyans lambaları serisidir. Oryantal estetik, sanal ile gerçek, dolu ve boş arasındaki ilişkiye büyük önem veriyor. LED'lerin metal direğe zarif bir şekilde gizlenmesi, abajurun boş ve saf olmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Kong'u diğer lambalardan ayırır. Tasarımcılar, ışığı ve çeşitli dokuyu mükemmel bir şekilde sunmak için 30'dan fazla deneyden sonra uygulanabilir zanaatı keşfettiler, bu da harika bir aydınlatma deneyimi sağlıyor. Baz istasyonu kablosuz şarjı destekler ve bir USB bağlantı noktasına sahiptir. Sadece el sallayarak açılıp kapatılabilir.

Mutfak Taburesi

Coupe

Mutfak Taburesi Bu dışkı, kişinin nötr oturma-ayakta duruşunu korumasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Tasarım ekibi, insanların günlük davranışlarını gözlemleyerek, insanların hızlı bir mola vermek için mutfakta oturmak gibi daha kısa bir süre taburede oturmaları gerektiğini buldu ve bu, ekibe özellikle bu tür davranışlara uyum sağlamak için bu tabureyi yaratma konusunda ilham verdi. Bu dışkı, minimum parça ve yapılarla tasarlanmıştır, bu da dışkıyı, üreticilerin üretkenliği dikkate alınarak hem alıcılar hem de satıcılar için uygun maliyetli ve düşük maliyetli hale getirir.