Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gelişen Mobilya

dotdotdot.frame

Gelişen Mobilya Evler küçülüyor, bu nedenle çok yönlü hafif mobilyalara ihtiyaçları var. Dotdotdot.Frame, piyasadaki ilk mobil, özelleştirilebilir mobilya sistemidir. Etkili ve kompakt çerçeve, evin etrafına kolay yerleştirilmesi için duvara sabitlenebilir veya ona yaslanabilir. Ve özelleştirilebilirliği, 96 delikten ve bunlara sabitlenecek genişleyen bir aksesuar yelpazesinden gelir. Birini kullanın veya birden çok sistemi gerektiği gibi birleştirin - sonsuz bir kombinasyon mevcuttur.

Geri Dönüştürülebilir Atık Ayırma Sistemi

Spider Bin

Geri Dönüştürülebilir Atık Ayırma Sistemi Örümcek kutusu, geri dönüştürülebilir malzemeleri ayırmak için evrensel ve ekonomik bir çözümdür. Ev, ofis veya dış mekan için bir grup açılır bölme oluşturulur. Bir ürünün iki temel parçası vardır: çerçeve ve çanta. Kullanılmadığı zaman düz olabileceği için bir yerden diğerine kolayca taşınabilir, taşınması ve depolanması kolaydır. Alıcılar, ihtiyaçlarına göre boyut, Örümcek Kutusu sayısı ve torba tipini seçebilecekleri örümcek kutusu siparişini online olarak verir.

Buz Kalıbı

Icy Galaxy

Buz Kalıbı Doğa, tasarımcılar için her zaman en önemli ilham kaynaklarından biri olmuştur. Sütlü Yol Galaksisi'nin mekânına ve imajına bakarak fikir tasarımcıların aklına geldi.Bu tasarımdaki en önemli husus, benzersiz bir form yaratmaktı. Piyasadaki pek çok tasarım en net buzu yapmaya odaklanır, ancak bu sunulan tasarımda tasarımcılar bilinçli olarak su buza dönüşürken mineraller tarafından yapılan formlara odaklandı, daha net olmak gerekirse tasarımcılar doğal bir kusuru dönüştürdü. güzel bir etkiye dönüşüyor. Bu tasarım sarmal küresel bir form oluşturur.

Dönüşümlü Bisiklet Park Yeri

Smartstreets-Cyclepark™

Dönüşümlü Bisiklet Park Yeri Smartstreets-Cyclepark, sokak sahnesine dağınıklık katmadan kentsel alanlarda bisiklet park tesislerinin hızlı bir şekilde iyileştirilmesini sağlamak için dakikalar içinde sığan, iki bisiklet için çok yönlü, modern bir bisiklet park tesisidir. Ekipman, bisiklet hırsızlığını azaltmaya yardımcı olur ve en dar sokaklara bile kurulabilir ve mevcut altyapıdan yeni değerler ortaya çıkarır. Paslanmaz çelikten yapılmış ekipman, RAL rengiyle eşleştirilebilir ve Yerel Yönetimler veya sponsorlar için markalanabilir. Ayrıca Döngü rotalarını tanımlamaya yardımcı olmak için de kullanılabilir. Her boyut veya sütun stiline uyacak şekilde yeniden yapılandırılabilir.

Merdiven

U Step

Merdiven U Basamaklı merdiven, farklı ölçülerde iki adet U şeklinde kare kutu profil parçasının birbirine geçmesiyle oluşturulur. Bu şekilde, boyutların bir eşiği aşmaması koşuluyla merdiven kendi kendini taşıyabilir hale gelir. Bu parçaların önceden hazırlanması montaj kolaylığı sağlar. Bu düz parçaların paketlenmesi ve taşınması da büyük ölçüde basitleştirilmiştir.

Merdiven

UVine

Merdiven UVine spiral merdiven, U ve V şeklindeki kutu profillerinin dönüşümlü olarak birbirine geçmesiyle oluşturulur. Bu şekilde merdiven, bir orta direğe veya çevre desteğine ihtiyaç duymadığından kendi kendini taşıyabilir hale gelir. Modüler ve çok yönlü yapısı sayesinde tasarım, imalat, paketleme, nakliye ve kurulum boyunca kolaylık getirir.