Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ortaçağ Yeniden Düşünme Kültür Merkezi

Medieval Rethink

Ortaçağ Yeniden Düşünme Kültür Merkezi Medieval Rethink, özel bir komisyonun Guangdong Eyaletinde Song Hanedanlığına 900 yıl öncesine dayanan ve açıklanmayan küçük bir köy için bir Kültür Merkezi inşa etmesine verilen yanıttı. Dört katlı, 7000 m2'lik bir gelişme, köyün kökeninin bir sembolü olan Ding Qi Taşı olarak bilinen eski bir kaya oluşumunun etrafında toplanmıştır. Projenin tasarım konsepti, eski ile yeniyi birbirine bağlarken antik köyün tarihini ve kültürünü sergilemeye dayanıyor. Kültür Merkezi, eski bir köyün yeniden yorumlanması ve çağdaş mimariye dönüşmesi olarak duruyor.

Satış Merkezi

Feiliyundi

Satış Merkezi İyi bir tasarım çalışması insanların duygularını uyandırır. Tasarımcı, geleneksel tarzdaki hafızanın dışına çıkarak, muhteşem ve fütüristik mekan yapısına yeni bir deneyim katar. Sanatsal enstalasyonların dikkatlice yerleştirilmesi, mekanın net hareketi ve malzeme ve renklerle kaplanmış dekoratif yüzey ile sürükleyici bir çevrecilik deneyim salonu inşa edilir. İçinde olmak sadece doğaya dönüş değil, aynı zamanda faydalı bir yolculuktur.

Davlumbaz

Black Hole Hood

Davlumbaz Black Hole and Worm Hole'dan esinlenerek tasarlanan bu Hood serisi, ürünü güzel ve modern bir form haline getiriyor, bu da duygusal duygulara neden oluyor ve uygun fiyatlı. Yemek pişirirken duygusal anlar ve kullanım kolaylığı sağlar. Hafiftir, montajı kolaydır, temizlemesi kolaydır ve modern mutfaklar için tasarlanmıştır.

Satış Merkezi

HuiSheng Lanhai

Satış Merkezi Sahne tasarımının okyanus teması ile, görsel iletişim unsuru piksel kare ile uzay ruhunu sonlandırın, oyundaki çocukların öğrenmenin keşfini keşfetmesine ve büyümenin vakanın özü olmasına izin verin, boş alan konumlandırma eğlencede eğitimin fantezi etkisi. Biçim, ölçek, renk kolaylığı, yapıdan psikolojik duyusal deneyime kadar, mekan kavramı, tüm unsurlar bütünleştiğinde ve çarpıştığında devam eder ve zenginleşir.

Hoparlör

Black Hole

Hoparlör Black Hole, modern akıllı teknoloji temelinde tasarlanmış ve Bluetooth taşınabilir bir hoparlördür. Farklı platformlara sahip herhangi bir cep telefonuna bağlanabilir ve harici taşınabilir depolamaya bağlanmak için bir USB bağlantı noktası vardır. Gömülü ışık, masa lambası olarak kullanılabilir. Ayrıca, Black Hole'un çekici görünümü, onu o kadar çekici kılar ki, iç tasarımda ev eşyaları kullanılabilir.

Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Black Box

Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Bu bir Bluetooth taşınabilir hoparlördür. Hafif ve küçüktür ve duygusal bir şekle sahiptir. Kara Kutu hoparlör formunu dalgaların şeklini sadeleştirerek tasarladım. Stereo sesi dinlemek için Sol ve Sağ olmak üzere iki hoparlörü vardır. Ayrıca bu iki hoparlör, dalga biçiminin her bir parçasıdır. Biri pozitif dalga şekli ve bir negatif dalga şeklidir. kullanım için, bu cihaz cep telefonu ve bilgisayar gibi diğer elektronik cihazlara Bluetooth ile bağlanabilir ve sesi çalar. Ayrıca pil paylaşımına sahiptir. İki hoparlörü bir araya getirerek, kullanılmadığı zamanlarda masada siyah bir kutu belirir.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.