Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kahve Ambalajı

The Mood

Kahve Ambalajı Tasarım, her biri farklı bir bölgeden farklı bir kahveyi temsil eden beş farklı elle çizilmiş, vintage esintili ve biraz gerçekçi maymun yüzlerini sergiliyor. Başlarında şık, klasik bir şapka. Yumuşak ifadeleri merak uyandırır. Bu zarif maymunlar kaliteyi ima eder, ironik karmaşıklıkları karmaşık aroma özellikleriyle ilgilenen kahve içenlere hitap eder. İfadeleri şakacı bir şekilde bir ruh halini temsil eder, aynı zamanda kahvenin hafif, sert, ekşi veya pürüzsüz lezzet profiline de işaret eder. Tasarım basit ama akıllıca, her ruh hali için bir kahve.

Konyak Bardağı

30s

Konyak Bardağı Eser, konyak içmek için tasarlandı. Bir cam stüdyosunda serbest üflenir. Bu, her cam parçasını ayrı kılar. Camın tutulması kolaydır ve her açıdan ilginç görünür. Camın şekli ışığı farklı açılardan yansıtır ve içmeye ekstra keyif katar. Fincanın basık şekli sayesinde bardağı her iki yanında da dilediğiniz gibi masanın üzerine yerleştirebilirsiniz. Eserin adı ve fikri, sanatçının yaşlanmasını kutlamaktadır. Tasarım, yaşlanmanın nüanslarını yansıtır ve kaliteyi artıran eskiyen konyak geleneğini çağrıştırır.

Cilt Bakım Paketi

Bionyalux

Cilt Bakım Paketi Yeni cilt bakım ürünlerinde cildi yenileme kavramı, küspe geri dönüşümü, çevre koruma ve ekolojik kavramın sıfır yükü ile örtüşmektedir. 30 günlük cilt iyileştirme tedavi sürecinin 60 günlük gıda sınıfı sınırlı raf ömrü ürün özelliklerinden, ürünün görsel tanıma sembolü olarak 30 ve 60, kullanımın üç aşaması ise 1,2, 3 vizyona entegre edilmiştir.

Pirinç Ambalajı

Songhua River

Pirinç Ambalajı Songhua River Rice, SOURCEAGE Food Group bünyesinde yer alan yüksek kaliteli bir pirinç ürünüdür. Geleneksel Çin festivali - Bahar Şenliği yaklaşırken, Bahar Şenliği hediyelerinin müşterilerine hediye olarak güzel bir şekilde paketlenmiş pirinç ürününü tasarlarlar, bu nedenle genel tasarımın, geleneksel Çin kültürel unsurlarını vurgulayarak Bahar Şenliği'nin şenlikli atmosferini yansıtması gerekir. ve hayırlı iyi anlam.

Heykel Yerleştirme

Superegg

Heykel Yerleştirme Superegg, insan rahatlığını ve çevre üzerindeki etkisini sembolize eden tek kullanımlık kahve kapsüllerinin hızla çoğalmasını temsil ediyor. Yerin üstünde yükselen dokulu geometrik süper-egg şekli, matematikçi Gabriel Lame tarafından belgelendiği gibi, mükemmel çizgiler halinde düzenlenmiş rastgele atılmış kahve kapsülleri ile noktalı. İçsel deneyim, izleyiciyi tüm açılardan ve mesafelerden meşgul eder. Sosyal medyada ve yerel toplulukta bir eylem çağrısı yoluyla 3000'den fazla kapsül toplandı. Superegg, izleyicinin atıkları incelemesine ve yeni geri dönüşüm alışkanlıklarını teşvik etmesine olanak tanır.

Gurme Yemek Hediye Seti

Saintly Flavours

Gurme Yemek Hediye Seti Saintly Flavours, lüks mağazaların tüketicilerini hedefleyen bir gurme yemek hediye setidir. Yemek ve yemeğin moda olduğu trendin ardından, projenin ilham kaynağı 2018'in Katolikliğin Met Gala moda temasından geliyor. Jeremy Bonggu Kang, Katolik Manastırlarında zengin sanat geleneğini ve yüksek kaliteli yemek yapımını temsil etmek için süslü ve geleneksel gravür çizim stilini kullanarak lüks mağaza tüketicilerinin dikkatini çeken bir görünüm yaratmaya çalıştı.